Menü

2011.05.02.     Hozzászólás 0

Mozgásvilág.hu

Cselekedj jót! Használt bringa újrafényezve

Szükséged lenne egy kis plusz helyre a pincében? Használaton kívüli bicajodat mások újra rendeltetése szerint használnák...

Szükséged lenne egy kis plusz helyre a pincében? Nem tudod hova tenni régi bicajod? Mi levesszük ezt a terhet a válladról, segítünk, hogy megunt használaton kívüli bicajodat mások újra rendeltetése szerint használhassák.

Egy kis jó cselekedet mindenkinek jól jön majd mikor a Mikulást várja.  Az Életrevaló Gyerekmisszió nagy szeretettel várja a porosodó bringákat, elsősorban hátrányos helyzetű gyerekek részére. Tevékenységi körük sokrétű, sport és kulturális programokat, tanulmányi ösztönzőt, drog prevenciós programokat és vakációkat szerveznek. Évente több alkalommal szerveznének többnapos biciklitúrát a Szigetközben, ahonnan legtöbbször csak a legfontosabb technikai feltétel hiányzik, maga a kétkerekű. A szállást, utazást, és az étkeztetést biztosítani tudnák.

Rengeteg családnak, gyereknek nincs bringája ezért kérnek ezúton segítséget.

A gyerekmisszió lehetőségeihez mérten egy családi kalandhétvégével köszönné meg a felajánlásokat. Tehát akár két legyet is üthetsz egy csapásra. A bringák elszállítását, felújítását, és tárolását támogatóik közreműködésével meg tudják oldani, ezért szinte bármilyen bringa segítség nekik, amit még fel lehet újítani. Cégek támogatását is várják, akiknek reklám lehetőséget tudnának biztosítani, országos médiákban.

A gyerekmisszió tevékenységéről bővebben itt...

Olvass többet a témáról: kerékpár