Cselekedj jót! Használt bringa újrafényezve Hír

Mozgásvilág.hu
2011/05/02
Szükséged lenne egy kis plusz helyre a pincében? Használaton kívüli bicajodat mások újra rendeltetése szerint használnák...
Hirdetés
Szükséged lenne egy kis plusz helyre a pincében? Nem tudod hova tenni régi bicajod? Mi levesszük ezt a terhet a válladról, segítünk, hogy megunt használaton kívüli bicajodat mások újra rendeltetése szerint használhassák.
Egy kis jó cselekedet mindenkinek jól jön majd mikor a Mikulást várja.  Az Életrevaló Gyerekmisszió nagy szeretettel várja a porosodó bringákat , elsősorban hátrányos helyzetű gyerekek részére . Tevékenységi körük sokrétű, sport és kulturális programokat, tanulmányi ösztönzőt, drog prevenciós programokat és vakációkat szerveznek. Évente több alkalommal szerveznének többnapos biciklitúrát a Szigetközben , ahonnan legtöbbször csak a legfontosabb technikai feltétel hiányzik, maga a kétkerekű. A szállást, utazást, és az étkeztetést biztosítani tudnák.
Rengeteg családnak, gyereknek nincs bringája ezért kérnek ezúton segítséget.
A gyerekmisszió lehetőségeihez mérten egy családi kalandhétvégével köszönné meg a felajánlásokat. Tehát akár két legyet is üthetsz egy csapásra. A bringák elszállítását, felújítását, és tárolását támogatóik közreműködésével meg tudják oldani, ezért szinte bármilyen bringa segítség nekik , amit még fel lehet újítani . Cégek támogatását is várják, akiknek reklám lehetőséget tudnának biztosítani, országos médiákban.
A gyerekmisszió tevékenységéről bővebben itt...
Hirdetés