Menü

2012.03.09.     Hozzászólás 0

Capriolo kerékpárok 2012

A kis műhelyből kinőtt gyáróriás a mai napig a sokak számára elérhető, jó minőségű kerékpárjairól híres...


 

Egy tucat, meg négy (vagyis 16) évvel ezelőtt a magyar határtól 40 km-re Topolya városkában három lelkes munkavállaló kézi szerszámokat ragadott és bringákat kezdett építeni. Ahogyan Pelikán elvtárs anno: a műhely dolgozói "akkor még nem sejtették", hogy milyen fogadtatásra találnak majd az elkészült remekművek. Ám nem kellett hozzá sok időnek eltelnie, hogy a márka meghódítsa szerbiát minőségi kerékpárjaival és a határokon áthatolva külföldi piacokra is betörjön.

 


Capriolo Oma

 

A kis műhelyből immáron a városka egyik legnagyobb munkaadójának számító kerékpárkészítő gyár, raktár és irodakomplexum nőtte ki magát 150 alkalmazottal.

 


Capriolo Roadster

 

A Capriolo típusválasztéka lefedi a kerékpározás minden válfaját, munkába járástól szabadidős bringázáson át akár az erdei ösvényeken vagy sík aszfalton való profi kerékpározásig.

 


Capriolo Reptil

 

Az idei széria is hű maradt a kezdeti elvekhez: sokak számára elérhető, jó minőségű kerékpárok. Ez persze nem jelenti azt, hogy a kínálat részét ne képezné karbonvázas, Rock Shox villás, tárcsafékes csúcsmonti, vagy akár full Shimano szettes pillekönnyű országúti suhanó.

 


Capriolo Firebird

Ismerd meg a Capriolo márkát és a teljes 2012-es évi termékpalettát!
Klikk ide! 

Olvass többet a témáról: capriolo, Kerékpár Katalógus 2012