Bringások Éjszakája: Piknik

2013/09/19
Piknik, Vényasszonyok nyara, akusztikus éjjel.
Hirdetés

Harmadik alkalommal, idén szeptemberben 21.-én kerül megrendezésre a MOL főtámogatásában a Bringások Éjszakája : Esti Piknik. Hosszas szervezés előzte meg az idei szezon záróeseményét, amit rendhagyó módon ősszel tartunk. Változatos programjainkat a biciklizés és annak ünneplésének jegyében, valamint a mobilitási hét záróeseményeként is szervezzük.

A tavalyi zenei összeállításunkat idén rendhagyó módon szeretnénk frissíteni, az ötlet egy éjszakába nyúló “unplugged” mini fesztivál a város közepén. A meghívott fellépőink között Antonia Vai-t, a Kula Band-et, Bujdosó Jánost valamint Teddy Cool csapatát is köszönthetjük.

A mobilitási hét keretein belül, a Bringások Éjszakája immáron harmadik alkalommal varázsolja a belváros közepét az ország legszínesebb biciklis ünnepévé. A tavalyi esemény területét kibővítve, alkalmunk van az Akvárium Klub, valamint az Erzsébet tér területét is felhasználni arra, hogy tisztelegjünk a városi biciklizés kultúrája elött.

Az idei programot inkább a városi biciklizés szerelmeseinek állítottuk össze a Mol Rt. Jóvoltából és a Magyar Kerékpáros Klub segítségével. Nagy örömünkre szolgál, hogy a méltán hírás hazai gyártó, a Csajbringa csapata elfogadta meghívásunkat és egész estés látvány műhely keretein belül mutatja be a látogatóknak a termékek gyártását.

Idén, a Cycle Chic csapatával közösen elindítjuk az I Bike Budapest projektet, ahol a résztvevők videón keresztül mondják el azt, hogy miért bicikliznek budapesten. Természetesen a Royal Fixi Club: Goldsprint-je sem marad el az idei programokból, egészen kora délutántól estig várja Buppa és csapata a vendégeket.

A Mol rt.-nek köszönhetően egy egész napos Mol Bike In Mozit-t szervezünk, az Akvárium teraszán. Az egész eseményt meghatározó program célja, hogy a hazai illetve külföldi biciklis filmeket minél több látogatónak tudjuk megmutatni, valamint a hazai, már-már ikonnak számító filmeket újra vetítsük. A filmek között, a teljesség igény nélkül olyan darabokat láthatunk majd mint a teljes Cycle Me Home sorozat, a Riksa Láz, vagy a sokak számára jól ismert Hajtás Pajtás Menni Amerika.

Hirdetés