Menü

2007.06.20.     Hozzászólás 0

Bringapiac lesz hétvégén a Szimplakertben

Akár különleges, már nem gyártott alkatrészt keresel, akár magad adnál el ilyet, vagy egy egész biciklit szeretnél eladni-venni, látogass el most szombaton a Szimplakertbe, biztosan megtalálod amire szükséged van.

Legutóbb a karácsonyi forgatagban kerestem egy eredeti retro-s szódásszifont ( a régi 20 éve működő darabunk kilukadt az oldalán). Ekkor csöppentem bele a bolhapiacok világába és mint a kisgyerek a cukorkaboltban, nem győztem kapkodni a fejem - és tűrtőztetni magam az észnélküli vásárlástól.

Aki szereti az ilyen hangulatú vásárokat, emellett a kerékpározásnak is híve, mindenképp érdemes lesz ellátogatnia szombaton a Kazinczy utcai Szimplakertbe, ahol Bringapiacot szerveznek. Egész biztos lesznek, akik profi cuccokat, márkás és új fémeket hoznak, és kedvükre böngészhetnek azok is, akik a különlegességek iránt érdeklődnek.

Nemrég találtam nagyapám garázsában egy míves kerékpárnyerget, talán kiviszem bemutatni...

- Mozgásvilág.hu -

Újra Biciklis Vásár a Szimpla Kertben (Kazinczy u.)!
Időpont: 2007. június 23-án 12.00-18.00 óráig

Helyszín: Szimpla Kert 1073 Budapest Kazinczy u. 14.
Hozz te is magaddal minél több biciklit, alkatrészt, kiegészítőt, stb! Helypénz nincs, bárki jöhet. A vásár úgy működik, hogy amid van azt idehozod, és eladod. Ennyi! :)

Ha vevőként jössz akkor pedig jó mazsolázgatást kívánunk.

Mindenkit nagy szeretettel várunk, gyertek minél többen!

Info: kert@szimpla.hu