Bringa Weekend Mountain Bike verseny Hír

Bringa Weekend Mountain Bike verseny Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/06/23
Névre szóló kerékpáros mez és fröccsfrissítő is jár a résztvevőknek

2015.07.12-én elrajtol 11 órai kezdettel az I love Balaton szervezésében a Bringa Weekend elnevezésű Mountain Bike verseny.

 

ILB-bringa_20140712-05237.jpg
ILB-bringa_20140712-05237.jpg

 

Tavalyi évtől eltérőn Balatonföldvárról fog indulni a mezőny és a szervezők nagyobb távok kijelölésével teszik próbára a lelkes versenyzőket a Balaton-délvidék dombságain. Tekerés során biztonságos távolságból találkozhatunk szürke marhákkal, ménesekkel, őzekkel, vaddisznókkal és a Völgy-híd tetejéhez érve beláthatjuk a Balaton nagy részét.

Az idei évben a nevezési díj tartalmaz egy névre szóló kerékpáros mezt és egy felejthetetlen élményt, fröccsfrissítéssel spékelve a Szóládi lösz pincesoron.

 

Miért érdemes részt venni az I love Balaton Bringa Weekend elnevezésű Mountain Bike versenyen?

(Mert sok csinos rendező csajszi lesz ott, akik minden kívánságodat lesik a nap folyamán és sokat mosolyognak majd rád!)

Első és legfőbb indok: mert a Balaton mellett van és vasárnap. Gondolj bele, hogy milyen jó lehetőség! A kis családoddal eltöltesz egy gyerekzsivajos hétvégét és vasárnap madárcsicsergésben, nyugalomban, saját „lihegésedet” figyelve kedvenc kerékpároddal betekerheted a Balaton délvidék dombságait. Ami amennyire laposnak néz ki, annyira sunyin emelkedik, ezt nekem aztán elhiheted.

És mire végeztél a távval, hidd el, hogy jól fog esni egy kis pihenés az autóban a hazafelé vezető úton, a csomagtartóban a sáros személyre szóló mezeddel, amit a nevesékor kaptál kicsiny csapatunktól.

És mesélheted az élményeidet, hogy milyen szép volt a Völgy-híd lábához megérkezni és a kilátásban való gyönyörködés után lefelé megereszteni a bringát és kicsit visszaállítani a pulzusod a normálishoz közeli mértékre

 

ILB-bringa_20140712-02434.jpg
ILB-bringa_20140712-02434.jpg

 

A sofőr szerepét ne is vedd számításba, mert a Kötcse-Szólád területén elhelyezkedő lösz pincesoron fröccs frissítővel várunk, újabb erőlöketet adva az emelkedők megmászásához.

De a család sem lesz élmény hiányában, ezért mikorra te befejezed a mondanivalód, ők vidáman elmesélik, hogy milyen jó volt a gyerek bicikliverseny és miket nyertek. Majd, hogy mennyi kiállító volt és jó hangulat.

Aztán hazaérve a Triál biciklisek bemutatójából vett elemeket próbálgatják otthon, a szülőknek egy kis lélegzetvételnyi pihenést adva ezzel.

Nekem így teljes egy nyári család hétvége...

 

Hirdetés
Hirdetés