Menü

2009.05.21.     Hozzászólás 0

Aktív programok hétvégére - Mozduljunk ki!

Az előrejelzések kellemes, nyár eleji időt ígérnek a hétvégére, így remek lehetőségünk lesz arra, hogy kimozduljunk egy kicsit. Kedvcsinálónak néhány programot össze is gyűjtöttünk!

Hétvégi programtippek


Családi Balaton körtúra

Élvezd a biciklizés határtalan szabadságát a Balaton körül! Kényelmes napi távok, elõre lefoglalt szálláshelyek, és még a csomagjaidat is szállítjuk. Tényleg nem marad más, mint az aktív kikapcsolódás...

Részletek...

Kerékpáros túra


Aktív hétvége: Gerecse, Duna

Kajakozz a Dunán és bicajozz a Gerecsében! Egész napos túrák kerékpáron, tengeri kajakkal és gyalog, borászat-látogatás és rengeteg élmény!

Részletek...


Nagy Sportágválasztó Nap!

Több mint 80 kipróbálható sportág egy helyszínen, élsportolókkal edzőkkel, szakmai tanácsadással!Egy rendezvény azoknak, akik még egyáltalán nem sportoltak, azoknak, akik valamikor sportoltak, de abbahagyták, azoknak, akik úgy érzik rosszul választottak és azoknak, akik még nem igazán döntötték el, hogy melyik a nekik való  sportág...Egy szóval:  MINDENKINEK! Gyere el! Próbáld ki! És Válassz!

Időpont: 2009. május 22-23.

Nyitva tartás: 9-17 óráig

A BELÉPÉS INGYENES!

Részletek....


Siklóernyős nyílt nap

Akik meg akarnak ismerkedni a siklóernyőzéssel, a repülés legfiatalabb, legkönnyebben megtanulható, legolcsóbb ágával, azokat szeretettel várjuk a nyílt napunkon.

      A második kerület önkormányzat egyesülete a Kettő SE Siklóernyős Szakosztálya mindenkinek lehetőséget biztosít 2009 május 23-án, szombaton, 9 órai kezdettel, az elméleti oktatáson és a bemutatókon kívül, tandemrepülésre. Minden felszerelésről a szakosztály gondoskodik, de az elszántságot és bátorságot hozni kell.

Részletek……Békás KERÉKPÁROS TELJESÍTMÉNYTÚRA

Kerékpáros teljesítményt szerveznek május 24-én Békásmegyeren. 30,63,120 km-es távval.

Részletek….


Kun Ádám Turné kerékpár turné!

BMX, görkori, triál, gördeszka. Május 23. Veszprém - Kossuth Lajos utca

Részletek….Olvass többet a témáról: aktív program