Menü

2011.06.24.     Hozzászólás 0

X

Ajándék segwaytúra a GEPIDA teszt-centerben

Gepida tesztcenter egy újabb különleges lehetőséggel kedveskedik a kerekezni vágyóknak!

 
Az izgalom, a kihívás, a kaland szerelmeseit várja a közelmúltban megnyílt GEPIDA TESZT CENTER, Magyarország egyedülálló turisztikai központja Mátrafüreden.  A turisztikai kerékpár-bázis hiánypótló tevékenységének előterében a Mátrába érkező kerékpárosok, turisták, vendégek minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása áll.
 
A Bázis nem csak programajánlatokkal, saját szervezésű eseményekkelm kerékpár túrákkal és szervízzel várja az érdeklődőket, de számos olyan lehetőséget is kínál, melyeket csak itt lehet igénybe venni, s melyek működésének rövid ideje alatt is igazi kuriózummá váltak. A Bázison működik a Gepida hivatalos tesztcentere, ahol a cég legújabb modelljeit is ki lehet próbálni. Akinek megtetszettek a bringák, a kiválasztott darabot most kedvezménnyel meg is vásárolhatja. A bringa mellé a Bázis legújabb akciója keretében 30.000 Ft értékű ajándékot is ad, mégpedig egy a Mátra legszebb részeit feltáró, speciális, 2 személy részére szóló segway-túrát.
 
A túrát minden esetben a megajándékozott igényeihez szabják, tehát a bátrak, a félénkek, a kihívást kedvelők és a kényelmesek is egyedülálló élményhez jutnak általa.
 
 
 
Olvass többet a témáról: kerékpár