Menü

2008.03.12.     Hozzászólás 0

Action Days

Az Action Dayz nem csupán a felvonultatott sportok, hanem a programok terén is utat mutat. Gyere a Hungexpo területére március 12 - 16.-ig. A kiállítók standjain kívül látványos és színvonalas programok gondoskodnak a látogatók szórakozásáról.

Hazánk legnagyobb kiállításszervezője és a legnagyobb tapasztalattal bíró sportrendezvény-szervezője összeálltak, hogy létrehozzák az ország első kiállítással egybekötött extrémsport versenyét!

A Hungexpo és az Offline egyesített erővel állt az itthon eleddig teljesen példa nélkül álló kezdeményezés mögé, hogy a tavaszt egy igazán ütős eseménnyel nyissuk meg. A trendeket szem előtt tartva, a kiállítás a modern sportokat öleli fel, és a kiállítók standjain kívül látványos és színvonalas programok gondoskodnak az Action Dayz látogatóinak szórakozásáról.

A kiállítók közel 30 outdoor- és extrém sportot képviselnek, míg a látogatók által is használható skatepark igazi csemegének számít, hiszen a legmodernebb technológiával készült elemek és a fűtött csarnok nem mindennapi lehetőséget adnak a deszkásoknak, korisoknak és bmx-eseknek.

Napijegy: 1500 Ft Diáki: 1000 Ft

Mindkét belépőjegy magában foglalja a skatepark használatát a nyílt napokon, illetve a versenyeken való indulás lehetőségét. Belépőjegyed érvényes a Motor Kiállításra, amivel Harley-Davidson motorkerékpárt is nyerhetsz!