Menü

2006.09.21.     Hozzászólás 0

A Critical Mass és a Millenáris is elmarad!

A Critical Mass tehát elmarad. Bármi terjed a neten, nem szervezünk másik felvonulást, ugyanonnan, vagy máshonnan indulva. Az ilyen felvonulásoktól a szervezők elhatárolódnak. Azt kérjük mindenkitől, hogy bármennyire bántja a dolog, ne szervezzen aznap hasonlót, és ne menjen ki az Újpesti rakpartra sem.

Tegnap éjjel már a mi útvonalunk végén harcoltak a rohamrendőrök a tüntetőkkel, de pénteken bárhol lehet hasonló, vagy még erősebb megmozdulás a városban.
Ezeken, és a parlamenti állandó helyszínű tüntetésen kívül bejelentett politikai tüntetés lesz a Rákóczi úton, a Múzeum körúton és a József körúton.


Kérünk mindenkit, értse meg, fontos az ügyünk, de most nem célszerű és ésszerű az utcán tömegben, ráadásul nem is fix helyszínen demonstrálni érte.

Más okok miatt, de a péntek délutáni Budapest Bajnokság is elmarad a Millenárison. Valószínűleg azért, mert a pályát eddig a kihasználatlanság ürügyén lebontásra ítélhetőnek minősítő létesítményvezetőhöz eljutott a várhatóan többezres nézőközönség híre. Azonnal új feltételt támasztott a rendezéshez, az eddig sosem kért rendőri biztosítást. Ezzel sakkot is adott nekünk, mert a rendőrség - ahogy azt a médiából is tudni lehetett - ezekben a napokban nem vállal ilyen szolgáltatást. Viszont ez még nem a játék vége. Ha szeretnéd, hogy a civilek által Budapesti Kerékpáros Centrummá alakítandó 110 éves Millenáris velodrom megmeneküljön, és a sportfunkciókon kívül szervíz, oktatási, kerékpáros turisztikai, sportszövetségi funkcióval, bringás kávézóval, téli edzéslehetőséggel és egyéb szolgáltatásokkal bővüljön, hasonlóan sok észak-amerikai és európai társához, kérünk, iratkozz fel a jobb oldali menüben található riadóhiradóra. Ha ősszel bármilyen esemény szerveződik a velodromért, vagy másért, e-mailben értesítünk. Így elsőkézből értesülhetsz a felvonulásokról, és fontosabb bringás akciókról.

Megrendezésre kerül a beharangozott programok közül:

...és aki csak tud, közlekedjen bringával a pénteki autómentes napon! Azt nem fújta le az Unió. :)