A Világbajnok új bringája Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2011/02/08
José Antonio Hermida megmutatta új, a 2011-es versenyszezonra készült bringáját.
Hirdetés
José Antonio Hermida a spanyol hegyikerékpáros olimpiai- és világbajnok megkapta bringáját és szivárványszínű pólóját, melyekkel elindul a nemzetközi 2011-es versenynaptár legfontosabb megmérettetésein.
 
81322-Bike1.jpg
 
Mivel José a 2011-es versenyévben új öltözetben indul, Merida O-Nine kerékpárja is új dizájnt kap, csak hogy "menjenek" egymáshoz :).
José 2010 szeptemberében nyerte meg Kanadában a hegyikerékpár világbajnokságot , szponzorai pedig azon munkálkodnak, hogy a termékek, melyeket használ, felelevenítsék ezt a fontos sikert (korábban már írtuk, hogy akár Neked is lehet Világbajnok dizájnos bringád : klikk ide! ).
 
81322-Bike3.jpg
 
Hermida ugyanazt a vázat használja az idei évben is, mint amellyel tavaly megnyerte a vb-t, a dizájn és a grafika azonban teljesen új a 2011-es bringán. A márka hivatalos színét, a zöldet most a fehér váltotta fel , és megtalálhatóak rajta a pólón is látható szivárványszínek , melyek még jobban megkülönböztetik a világbajnokot a többi versenyzőtől.
 
81322-Name.jpg
 
Ezen felül José biciklijét egyedivé formálták , neve és aláírása szerepel például a nyeregtartó- és az elülső vázon. És ha még ez sem lenne elég figyelemfelkeltő, a bringán egy felirat is olvasható: " From world class to legend ” (nyers fordításban:  „Világklasszisból legenda”).
 
81322-Signature.jpg
 
A felirat csakis az eredeti, a bajnok által használt kerékpáron olvasható, így sajnos kereskedelmi forgalomba biztosan nem kerül ugyanilyen darab (hacsak a szélhámosok nem próbálják meg lemásolni).
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés