Menü

2014.03.13.     Hozzászólás 0

(x)

A sípálya bringaparkká alakul

Már most be lehet tervezni egy kis libegőzést vagy felvonós kerékpározást a tavaszi és nyári programok közé.


Még el sem olvadtak az utolsó hófoltok a sípályán, de már a Bringarénára készülünk. Megkezdtük a négyüléses felvonó felkészítését a nyári üzemre.

Négyüléses felvonónk nyaranta libegőként funkcionál, illetve speciális tartójában a kerékpárok is felvihetők a hegytetőre, ahol az Ámos-hegyi kilátó is található. A gyalogosok a libegővel a kerékpárosok pedig az élménypályák valamelyikén, kerékpározva jutnak vissza a völgybe. A Bringaréna 2014-es nyitvatartási rendje itt elérhető. Már most be lehet tervezni egy kis libegőzést vagy felvonós kerékpározást a tavaszi és nyári programok közé.

 

Ahogy az utóbbi években, úgy az idén is lesznek izgalmas versenyek a Bringarénában.

Április 26-án a Reebok Spartan Race első Magyarországi futamával indul a Bringaréna 2014-es szezonja. A Reebok Spartan Race a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenye. Amerikai licence alapján a világ számos országában népszerű, 2012-ben elnyerte a „Világ legjobb akadályfutó versenye” díjat. Izgalmas nemzetközi rangú esemény külön gyermekversennyel az egész család számára.
A versenyről bővebb információ itt található...

Május 31-én és június 01-én kerül megrendezésre az Eplény Bike Fest nevű rendezvényünk. A szombati napon a Nyugat Mountain Bike Maraton Kupafutam és a BikeSafe BRM túra, vasárnap pedig a Bikemag Eplény Kupa, valamint kerékpárteszt várja a látogatókat. Mindemellett helikopteres élményrepülés és NRJ Fittness lehetőség is szerepel a programlistán.
A rendezvényről bővebb információ itt található...

Július 25-27-én, immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában. Izgalmas versenyhétvége lesz Magyarország legextrémebb kerékpárosaival. Péntek edző és felkészülő nap, szombat Fourcross Bajnokság, majd vasárnap Országos DownHill Bajnokság.
A rendezvényről bővebb információ itt található...

 

További részletek itt:
Bringaréna, Eplény

Olvass többet a témáról: bringapark, eplény