A LiMiT Racing Team titka: Kenny

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2011/06/20
Mit viselnek a legjobb riderek?

A LiMiT Racing Team hivatalos története 2006-ig nyúlik vissza, amikor is Gács Péter és Somogyi Zsolt korábbi elhatározásukhoz híven megalapították az akkor még két versenyzõvel felálló egyesületet.

Ma már öt tehetséges és eredményes elite riderrel járjuk leginkább hazánk, továbbá a környezõ országok béli versenyeket, rendezvényeket, amelyeken megrögzött gyûjtõi vagyunk a kupáknak és érmeknek.

Nem titkolt célunk az összes hazai gyõzelem, külföldön a dobogós helyezés megszerzése. 2012 év végéig szeretnénk világkupa döntõben egy csapattagunkat is látni, melyet magyar rider sajnos még nem tudott elérni.

Az idei szezonban a tandtsport kerékpár üzlet és szervíz Kenny technikai ruházattal támogat minket. Még csak elején járunk a szezonnak, de túl vagyunk már számtalan edzésen, 3 ország kupafutamain, egy világkupán és a Magyar Bajnokságon. Tehát mondhatjuk, hogy volt már bőven alkalom és idő kiismerni a Kenny mezeket, rövid- és hosszúgatyákat.

 

 

Alapvetően egy prémium márka, és semmiféle panaszunk nem volt rájuk, a mezek jól szellőznek, könnyű viselet, bírják az eséseket és legviszontagságosabb időjárást is, amikor már a színünk sem látszik a sártól. A Kenny palettáján rengeteg féle szett és színösszeállítást találunk, a standard versenyzős designoktól a vicces figurákon át egészen a pókerig. Több ország kupafutamainak dobogójára értünk már oda a ruhákban és reménykedünk a hasonló folytatásban. Az Országos Bajnokság legjobbjai közt is sokan mentek Kenny-ben, a legjobb tízből hét a csapatunk tagja, azon belül is a komplett dobogó. Tehát a Kenny hazai forgalmazásának első évében már magyar bajnoki címet szerzett!

1981-es születése óta a KENNY Racing cég az off-road kerékpározási (és motorozási, quad) piac meghatározó gyártójává vált. Magas technikai tartalmú ruházata és kiegészítői az egyes területek (mint Cross Country, downhill, enduro, BMX, országúti verseny) specifikus igényeit maximális szinten elégítik ki. Valamennyi terméket a speciális „franciás stílusban” tervezik.

Hazánkban a tandtsport a KENNY termékek kizárólagos forgalmazója. A forgalmazott termékek között megtaláljuk a KENNY dirt, enduro és cross-country kerékpáros sisakjait, track és cross-country kerékpáros mezeit, kesztyűjeit.

Hirdetés