Menü

2011.04.28.     Hozzászólás 0

Bikefun.hu

A Lazer 2011-es fejvédői megérkeztek

A belga székhelyű gyártó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően ismét új fejvédőket mutathatunk be.

Frissült a gyermekeknek szánt kínálat a Skoot, Nut'z és a P'nut modellekkel, illetve új országúti és terep fejvédők is érkeztek Neon, Clash és Vandal / Kiss néven. Utóbbiak mindegyike a sikeres Rollsys rögzítőrendszert használja, a gyermekeknek pedig a z Autofit mechanika varázsol kényelmet a belső térbe.

 

Fogalommagyarázat

 Rollsys®
Az egyedülálló, szabadalmaztatott Rollsys® rendszerű integrált rögzítés egyetlen, kézre álló, görgős gomb segítségével mozgásba hozható. Az egész fejet körülölelő rögzítő rögzítés teljesen szimmetrikus anélkül, hogy bárhol szorítana. Állítógombja a fejtetőn helyezkedik el, könnyen elérhető és állítható fél kézzel, akár menet közben is. Hátul nincs zavaró keresztpánt, így a lófarok is kényelmesen elfér a sisak alatt. Tökéletes tartás és kényelem - erre garancia a Rollsys®!
 RBS ® (Rigidity Br ace System)
megerősített héjszerkezet, mely különösen ellenálló a különböző külső behatásokkal szemben. A beépített merevítőrendszer eloszlatja az ütés erejét a sisak egész felületén.
 X-static® szivacsbetétek
antisztatikus és antibakteriális betétek, ezüstszálakkal átszőtt, különleges összetételű (csak természetes) anyagból. Meggátolják a szagokért felelős baktériumok elszaporodását és jó hőelvezetést biztosítanak.
 Autofit
Ez az egyedülálló, szabadalmaztatott rendszer, a ROLLSYS® alapjaira épül, azonban még könnyebb kezelhetőséget biztosít, mellyel feleslegessé válik a manuális beállítás. Az új, teljesen integrált rendszer, mely abszolút láthatatlan kívülről, közvetlenül a hátsó rögzítőpánthoz kapcsolódik és automatikusan az optimális nagyságra állítja be a fejeden a sisakot. A rögzítés tökéletesen szimmetrikus, anélkül, hogy bárhol szorítana. Így a fejvédő tökéletes rögzítése gyerekjátékká válik minden körülmények közt – ez nyújtja neked az AUTOFIT® rendszer!

 

Ha valakinek, hát a gyerekeknek igazán nagy szükségük van egy biztonságot nyújtó fejvédőre. Ők azok, akik félelem nélkül élvezik a bringázás minden pillanatát, nehéz perceket szerezve az aggódó szülőknek. Válaszd inkább a nyugalmat: gyermeked mindíg viseljen sisakot kerékpározás közben! A Lazer gyermek fejvédői között a kicsik is megtalálják a nekik leginkább tetsző modellt.

  

Lazer  Nut'z  Street - fiú
terméklap

 

Lazer  Nut'z  Street - lány
terméklap

 

Lazer  P'nut  Dragon fire
terméklap

 

 

A felnőtteknek szánt fejvédők közül egy országúti (Neon) és két MTB sisak készült:

 

Lazer  Neon  országúti prémium
terméklap

 

Lazer  Clash  MTB sport
terméklap

 

Lazer  Vandal  MTB sport
terméklap

 

Lazer  Genesis  Road Race
terméklap

Olvass többet a témáról: lazer, fejvédő