Menü

Hozzászólás 0

KERÉKPÁR, ÜZLET, BUDAPEST VII. KERÜLET

Velvart Kerékpár Üzlet

1077 BUDAPEST VII. KERÜLET, Wesselényi utca 58.
+3613513942
info@velvartbmx.hu
www.troyleedesigns.hu

Troy Lee Designs és FOX

A Downhill, Motocross és Enduro szakág riderei körében méltán népszerű Troy Lee Designs termékek mellett a Velvart Kerékpár Üzlet elkezdte forgalmazni a jól ismert Fox márka termékeit is. Ezzel igyekszünk mind szélesebb palettával a bringások rendelkezésére állni.

Troy Lee Designs Forrás: Velvart Kerékpár Üzlet

Fox Forrás: Velvart Kerékpár Üzlet 


Respro légszűrő maszk

Most, hogy beindult a kerékpáros szezon és egyre többen kerékpároznak a szennyezett levegőjű városi forgalomban a bringások figyelmébe ajánljuk a RESPRO légszűrő maszkokat, amelyek ma már szinte elengedhetetlenek egy városi kerékpáros kelléktárából.

Cinqro maszk gold Forrás: Velvart Kerékpár Üzlet
További maszkokról fotókat a galériát megnyitva találsz!


HEPA és aktívszén légszűrős maszkok

A városokban egyre növekvő forgalom és az emelkedő pollenkoncentráció sokaknak nehezíti meg a mindennapi életét. A légszennyezettség egészségre ártalmas hatásait már évtizedek óta felfedezték és az angol RESPRO cég a katonai felhasználásra kifejlesztett HEPA illetve aktívszén rendszerű légszűrő maszkokat kínál mindazoknak, akik szeretnék elkerülni a levegő szennyezettségének káros hatásait. A maszkok szűrőképessége < 1 mikron illetve 1 - 10 mikron közötti, típustól függően.

A Velvárt cég által forgalmazott Respro légszűrő maszkok különböző filterekkel és szelepekkel választhatók igénytől függően.

Allergy maszk - a pollenre érzékenyek számára kifejlesztve

Kifejezetten pollenérzékeny emberek számára fejlesztették ki az Allergy maszkot, ami segít megelőzni a pollen szervezetbe jutását, ezáltal kiváltva vagy nagymértékben csökkentve a gyógyszeres kezelés szükségességét.


A kerékpárosok már évekkel ezelőtt felfedezték a légszűrő maszkok hasznosságát és manapság már egyáltalán nem meglepő, hogy légszűrő maszkokban bringáznak. (City, Techno, Sport)


A Respro és a dizájn

A Respro folyamatosan fejleszti a termékeit. Az elmúlt időkben komoly hangsúlyt fektettek a megjelenésre. A magas minőségű technikai paramétereket megtartva a dizájn területén is jelentős előrelépés történt. A külső neoprén borítás most már sokféle mintával és árnyalattal elérhető. Ezzel a vásárlók divatossá és izgalmassá változtathatják a már meglévő maszkjaik megjelenését.

Respro - Petal Skin Forrás: Velvart Kerékpár Üzlet


A londoni olimpia ihlette a Cinqro maszkok dizájnját.

A nyári hónapok forróságát vették figyelembe amikor kifejlesztették az új Ultralight maszkot, mely rugalmas, légáteresztő anyagával melegebb napokon is kényelmes viselet.


A termékek megtalálhatók a Velvart Kerékpár Üzletben!


Kapcsolat:
www.troyleedesigns.hu
www.respro.info.hu

Címkék: respro, Fox, Troy Lee, kerékpár

Olvass többet a témáról: respro, Fox, Troy Lee, kerékpár

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.