Menü

Hozzászólás 0

KERÉKPÁR, ÜZLET, BUDAPEST XI. KERÜLET

Gepida Factory Store

1114 BUDAPEST XI. KERÜLET, Bartók Béla út 39.
+3612464746
factorystore@gepida.hu
www.gepida.hu/store

A Gepida Factory Store küldetése, hogy Magyarországon egyedülálló minőségben reprezentálja a kerékpározás világát és nyújtson minőségi ellátást minden bringásnak. Az üzletben folyamatosan megtalálható a szinte ​teljes szezonális Gepida kínálat mind a hagyományos, mind az elektromos modelleket tartalmazva.

Gepida Factory Store Forrás: Gepida Factory StoreGalériáért katt a képre!


A kiválasztásban és a tanácsadásban a kerékpározásban több évtizedes múlttal rendelkező szakképzett munkatársak segítenek, és e mellett persze az üzletben található kényelmes lounge sarok is, ahol a katalógus ​és a bemutató videók is átnézhetők.

Ingyenes e-bike tesztlehetőség

Az üzletben érintőképernyős katalógus is segíti a válogatást. Az ingyenes E-bike tesztlehetőség ezután közvetlen élményt nyújthat a technológiáról és a kerékpárok minőségéről. Kiválasztás után a megfelelő méretű kerékpárt rendszerint 24 órán belül szállítjuk a vevő részére.

Topeak és egyéb kiegészítők

Az üzlet másik specialitása a Topeak és egyéb innovatív kerékpáros kiegészítők hazánkbanlegszélesebb kínálatának elérhetővé tétele.


Szakszerviz

Mindezek mellett a Gepida Factory Store természetesen kiegészül egy professzionális, márkafüggetlen szakszervizzel is, ahol a legapróbb eseti jellegű segítségektől kezdve az éves generál javításokig nyugalommal lehet bármely kerékpárt a nagy gyakorlattal rendelkező szervizre bízni.

 


Nyitva tartás:
H-P 11-19
Szombat 10-17

 

Olvasd el cikkünket a Gepida Factory Store-ról >> ITT << 

Címkék: kerékpárbolt, mountaibike, országúti kerékpár, kerékpár alkatrész, kiegészítő, szerviz, e-bike, e-bike teszt

Olvass többet a témáról: kerékpárbolt, mountaibike, országúti kerékpár, kerékpár alkatrész, kiegészítő, szerviz, e-bike, e-bike teszt

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.