Menü

Hozzászólás 0

KERÉKPÁR, SZERVIZ, BUDAPEST III. KERÜLET

Bike Berguson - Kerékpár üzlet és szervíz

1035 BUDAPEST III. KERÜLET, Vihar utca 12
+3613684251
info@berguson.hu
www.berguson.hu

BERGUSON, azaz a Bike Berguson egy 1995-ben alakult, családi vállalkozásként mködő kerékpárüzlet.
Az itt járt vásárlók és érdeklődők talán két jellegzetesség miatt emlékeznek ránk. Az egyik, hogy kimondottan használt kerékpárok és alkatrészek bizományos értékesítése volt az üzlet jellege - ami már sajnos - szinte teljesen háttérbe szorult. A másik az, hogy már a második üzlethelyiségben vagyunk, de midkettőhöz lépcsőn kell lemenni.

A mostani 120 m2-en 100-120 márkás kerékpár, sok váz, teleszkópos villa és alkatrész vár leendő tulajdonosára. Aki ide betér egy árutól zsúfolt üzletet talál és nem "pláza" körülményt. De talán más pótolja ennek hiányáért.
Az üzlet árukínálatáról honlapunk többi oldalain találhat tájékoztatást. Az eladópult mögött 2-3 eladó és a mhelyben két mszerész várja az érdeklődőket.

Árlistánk nem teljes kör, de telefonon történő érdeklődésre készségesen válaszolunk, az e-mailben érkező kérdéseket is igyekszünk 2-3 napon belül megválaszolni, de az üzlet szezonális jellege miatt nagyon kevés időnk marad erre.
Árengedményeinkről az Akció oldalon, részletvásárlásról az Áruhitel oldalon tájékozódhat.

 

 

Címkék: kerékpár, bicikli, ergon bolt, cratoni bolt, kryptonite bolt, bianchi bolt, budapest, cube bolt, bicikli bolt, kerékpárbolt

Olvass többet a témáról: kerékpár, bicikli, ergon bolt, cratoni bolt, kryptonite bolt, bianchi bolt, budapest, cube bolt, bicikli bolt, kerékpárbolt

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.