Menü

Hozzászólás 0

2018.05.04. Salgóbánya

X. Kalandtúra Két Keréken

Ez az esemény már lezajlott, ha aktuális programokat keresel klikk IDE!

Helyszín: Salgóbánya
Dátum: 2018.05.04. - 2018.05.06.

Elérhetőségek:
Kárpátok Vándorai TE
+36706328230
info@k3-vdo.hu
http://k3-vdo.hu/

A K³ egy olyan kerékpáros verseny, ahol nem az dönt, kinek jobb az erőnléte. Nem számít, ki tud jobban bringázni, és milyen bringával érkezett. Sőt, nem feltétlenül az a csapat viszi haza a győztesnek járó vándorserleget, aki adott idő alatt a legnagyobb távot, illetve szintkülönbséget tudja leküzdeni. Ami igazán számít, az a taktika és a csapategység. 

X. Kalandtúra Két Keréken - Kiírás

A feladat egy tájegység bejárása kerékpárral adott időn belül a lehető legalaposabban, a lehető legtöbb pontot összegyűjtve.

A salgóbányai Geocsodák Házában lesz a jubileumi, 10. Kalandtúra Két Keréken bázisa lecölöpölve, a Medves-fennsík lábánál és a Salgói vár közvetlen közelében.

Hogyan szerezhetsz pontokat?

Pontokat szerezni első sorban objektumok felkeresésével lehet, melyek helyét a rajtnál kapjátok meg. Persze könnyen előfordulhat az is, hogy az objektumok neve és helye egy rejtvény megfejtése lesz. A pályán kétféle objektum található: őrzött és őrizetlen pont.

Az objektumok között nincs kijelölt útvonal, az objektumokat tetszőleges sorrendben lehet felkeresni. A szervezők természetesen gondoskodnak majd elegendő számú objektumról és kihívásról, nehogy bárki is jóval a 14 órás szintidő előtt visszatérjen.

Az őrzött objektumoknál pontőrökkel találkozhattok, akik mindenféle érdekes logikai és ügyességi feladattal boldogítanak majd Titeket, melyekért természetesen sok-sok pont jár (persze csak ha meg tudjátok oldani). Az őrizetlen objektumokon nincs pontőr, ezeknek csak az érintéséért jár pont.

A pálya jellemzően kevés burkolt utat tartalmaz, MTB használata célszerű. Nem kell meglepődni azon sem, ha bizonyos helyeken vállon kell majd vinni a gépet!

A verseny hajnalban kezdődik (szombati nap), és az eligazítás előző este, pénteken történik. A beérkezést ill. eredményhirdetést követően, a résztvevők egy kiadós vacsora közben, és megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel mellett beszélhetik meg egymással a nap eseményeit.

Reggeli és hazautazás másnap vagyis vasárnap reggel.

X. Kalandtúra Két Keréken - Nevezés

Csak előnevezés: 4500 Ft/fő

Jelentkezés

Helyszín: Salgóbánya
Dátum: 2018.05.04.

Elérhetőségek:
Kárpátok Vándorai TE
+36706328230
info@k3-vdo.hu
http://k3-vdo.hu/

Olvass többet a témáról: kerékpáros kalandtúra, Medves fennsík

Várható időjárás (hőmérséklet, csapadék, szélerősség)

Szombat Vasárnap Hétfő Kedd
°C 5 / 15 5 / 16 6 / 13 3 / 10
mm 0.0 0.0 0.9 0.0
km/h 9.4 7.6 22.3 18.0

Hosszabb távú, részletesebb előrejelzések: meteoplaza.info

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.