Villtek országúti teljesítménytúra (60 km)

2020/06/21
A Villtek országúti teljesítménytúra (60 km)
Hirdetés
Viltek 2020
Villtek országúti teljesítménytúra (60 km)-1

Villtek országúti teljesítménytúra (60 km) - Kiírás

A rendezvény rajt területe, dátuma: Zalakaros (Gyógyfürdő tér), 2020. június 21.

Rendező: Teker Sportiroda Kft.
e-mail: info@tourdezalakaros.hu

A nevezési díj tartalmazza:
A nevezési csomagot támogatóinknak köszönhetően úgy állítottuk össze, hogy a csomag értéke meghaladja a nevezési díj mértékét. Azaz, ha külön kellene ezeket a tárgyakat, szolgáltatásokat megvenned, sokkal többe kerülne, mint amennyibe a nevezés kerül.

Chipes időmérést
Rajtszámot (internetes előnevezőknek névre szóló felirattal)
Kategóriák szerinti díjazást (lásd lent)
A rajtszám egyszeri belépésre jogosít 2020. 06. 19-21. között a Zalakarosi Fürdő fedett -és strandfürdőjébe (alap belépőjegy)


Mapei kerékpáros zoknit 4.000 Ft értékben (Santini márkájú)
1 db High 5 Energy Gel zselé 590 Ft értékben

A táv során 2 frissítő állomáson való étel, ital fogyasztást. Frissítőpontok: Felsőrajk (fullos frissítő), Zalakaros kilátó (csak víz, izotóniás ital)
Befutó frissítő a célba érkezést követően
Orvosi ügyeletet a célban 09’00 – 18’00 között
szervizautók igénybe vételét, melyből kettő mozog majd a maraton mezőnyével és szükség esetén technikai segítséget nyújt, vagy komoly géphiba esetén be tudsz szállni és beszállít a célba. Figyelem: a szervíz autó nem taxi, a mezőny többi tagjának is segítenie kell, ezért soron kívül nem szállít senkit a célba
Az eseményről készült saját fotók korlátlan felhasználási lehetőségét
A nevező családtagjainak ingyenes indulási lehetőség a szombati Zobori Kid’s Ride gyerekversenyen
Kérjük, figyeljétek híreinket, hamarosan tudomást szerezhettek a nagy értékű tombola nyereményről is.
27% ÁFA-t
FIGYELEM: a nevezési rendszerben nem tudjuk a közép és hosszútávot különválasztani, így a nevezési űrlap el fogja kérni a pólóméretet is, de a pólót a rajtcsomag 2020-ban sem tartalmazza, helyette a kiírásban szereplő 3.000 Ft értékű MAPEI kerékpáros ajándék lesz benne

Program:

10:00 – Lassúrajt Zalakaros, Gyógyfürdő térről
11:30 – Első versenyző befutója Zalakaroson
16:30 – Eredményhirdetés, tombolasorsolás
Pálya információk:
Lassú rajt: 10’00-kor, 2 km hosszan
Táv/szintemelkedés: 60 / 350 m

Útvonal: Zalakaros Gyógyfürdő tér (rajt)- Zalaszabar – Kilimán Felsőrajk – Pacsa – Dióskál – Zalaszabar – Zalakaros kilátó – Zalakaros Gyógyfürdő tér (cél)
Időmérés: A versenyen chipes időmérést alkalmazunk. Az eredménylista elérhető lesz a rendezvényt követően a helyszínen kifüggesztve és az esemény honlapján is letölthető formátumban

Díjazás:
Abszolút első három helyezett a női és férfi kategóriában érem és serleg díjazásban, valamint tárgyjutalomban részesül.
14-18 év korcsoport abszolút első három helyezett a női és férfi kategóriában érem és serleg díjazásban, valamint tárgyjutalomban részesül.
19 – 39 év korcsoport abszolút első három helyezett a női és férfi kategóriában érem és serleg díjazásban, valamint tárgyjutalomban részesül.
40 – 49 év korcsoport abszolút első három helyezett a női és férfi kategóriában érem és serleg díjazásban, valamint tárgyjutalomban részesül
50 – 59 korcsoport abszolút első három helyezett a női és férfi kategóriában érem és serleg díjazásban, valamint tárgyjutalomban részesül
60 év feletti korcsoport abszolút első három helyezett a női és férfi kategóriában érem és serleg díjazásban, valamint tárgyjutalomban részesül
Legidősebb női és férfi teljesítő érem és serleg díjazásban, valamint tárgyjutalomban részesül.
Legfiatalabb női és férfi teljesítő érem és serleg díjazásban, valamint tárgyjutalomban részesül.
Egyéb rendelkezések:
A rendezvényen minden résztvevő a rendezők által biztosított rajtszámmal indul. A rajthelyet csak rajtszámmal lehet elfoglalni!
Indulni lehet bármilyen típusú (országúti, mountain-bike, trekking, cross, stb.) kerékpárral, kivéve fekvő kerékpár. Könyöklő használata tilos, a rajtnál kizárásra ad okot.
A rendezvényen mindenki saját felelősségére indulhat, a versenykiírás és közlekedési szabályok -KRESZ- betartása mellett.
A rendezvényen bukósisak viselése kötelező!
Az esetleges balesetekért és a versenykiírás be nem tartásából bekövetkező, ill. egészségügyi okokból bekövetkezett balesetekért és sérülésekért a rendező semmiféle felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
A rendezvényen minden résztvevő köteles a rendező által biztosított rajtszámot a felszerelésén, kerékpáron, … stb elhelyezni.
Az útvonalváltoztatás jogát fent tartjuk!
Résztvevő elfogadja, hogy a futam útvonalát ismernie kell. A futam során minden esetben a rendezők által kitett útvonal jelző táblákat és felfestéseket kell követnie. Amennyiben a felvezető jármű esetlegesen útvonalat téveszt, úgy rendezőség ezért nem hibáztatható és semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.
Figyelem: a verseny nem lezárt útvonalon zajlik, csak rendőri felvezetés és forgalomlassítás lesz.
A túrán nem indulhat 12 év alatti résztvevő
A tombolasorsoláson csak azok vesznek részt, akik a sorsolás időpontjáig célba érnek és a helyszínen vannak a tombola húzásnál.
A résztvevő nyilatkozata:
A rendezvényen a saját felelősségemre veszek részt.
Egészségesen és fizikailag felkészülten állok rajthoz.
Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom.
Ha a fenti okokra vagy a maraton kiírásban szereplő rendelkezések megszegésére visszavezethető vagy versenybaleset esetén bármilyen károsodás ér, illetve távolmaradásom esetén a rendezők felé követeléssel nem élek.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvényen kép-, hang-, és filmfelvétel készülhessen rólam a rendezvény időtartama alatt.
A rendezvényen készülő film-, hang- és képanyag a rendezvény felületein, illetve egyéb kapcsolódó felületeken történő esetleges reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ezért ellenszolgáltatást nem kérek.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény szervezője által készített vagy készíttetett és már közzétett fényképeket, hangfelvételeket és videókat az Olimpiai Ötpróba felhasználhassa és saját felületein közzétehesse.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a nevezés során megadott email címemre a Tour de Zalakaros hírleveleit megkapjam. (Amennyiben szeretnél leiratkozni, kérjük írj nekünk az info@tourdezalakaros.hu címre)
A nevezési díj visszatérítésére annak beérkeztét követően nincs lehetőségünk

Villtek országúti teljesítménytúra (60 km) - Nevezés

Nevezési díjak:
2019.12.08.-2020.06.15-ig internetes előnevezés esetén: bruttó 10.000 FT (7.874 Ft + Áfa)
Helyszíni nevezés: 11.000 Ft. Helyszíni nevezés esetén a 3.000 Ft értékű MAPEI kerékpáros ajándékot nem tudjuk adni.
FIGYELEM: A nevezési összegeknél nem a nevezés időpontja, hanem a nevezési díj beérkezése számít!

Nevezés menete és a rajtszám/rajtcsomag átvétel helye és időpontjai:
helye mindhárom lent megjelölt napon: Zalakaros (Gyógyfürdő tér)
előnevezés: interneten keresztül ITT 2020.06.15.-ig. Az előnevezettek számára külön pultoknál, gyorsított eljárással lesznek átvehetők az elkészített rajtcsomagok. Aki előnevezett, de nem fizette be a nevezési díjat, a helyszíni nevezésnél tudja ezt rendezni.
Bankkártyás fizetés a helyszínen nem lehetséges.
helyszíni nevezés: 2020.06.19. pénteken 16’00-19’00, 2020.06.20. szombaton 10’00-19’00, 2020.06.21. vasárnap 08’00-09’30
A karácsonyi Ünnepek közeledtével szeretnénk Mi is egy kis ajándékkal kedveskedni. Azok az érdeklődők, akik 2019. december 20-ig beneveznek a 2020-as MAPEI Tour de Zalakaros bármelyik futamára (kivéve az INGYENES gyerekversenyt) és a nevezési díjat eddig a dátumig át is utalják, sorsoláson vesznek részt. 

Hirdetés
Hirdetés