V. Balaton MTB Maraton

V. Balaton MTB Maraton

2020/05/01

A szezonnyitó hegyikerékpáros maraton 2020. május 2-án, Balatonfüreden kerül megrendezésre.

Egy remek bringás hétvégét tölthettek el velünk!

 

Balatonfüred
2020-05-01
Hirdetés
Balaton Maraton 2020
V. Balaton MTB Maraton-1

V. Balaton MTB Maraton - Kiírás

2020 – ban három napos ünnep ez a hétvége. A hagyományoknak megfelelően a versenyt megelőző nap, május 1-én gyerekversenyt szervezünk, míg vasárnap – a NAGY ESEMÉNYT követően – egy családi túrára invitálunk Benneteket levezetésnek.

Jelentős fejlesztés lesz idén, hogy új, minden igényt kielégítő színvonalas versenyközpontja lesz az eseménynek! A rajt – cél területnek a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ ad otthont. Itt a résztvevők igénybe vehetik a Sportcsarnok meleg vizes zuhanyzóit, kulturált mosdó, WC, öltöző helységeket és színvonalas étterem (kedvező árakkal, NO MŰANYAG) áll rendelkezésre. Az eredményhirdetés helyszíne világszínvonalú, most elkészült, fedett színpadon lesz. A kényelmes parkolást két aszfaltos parkoló biztosítja. Extra szolgáltatás, hogy közvetlenül a Szabadidő Központ mellett lévő uszodát a versenyzők kedvezményesen vehetik igénybe a verseny után.

Az új verseny központ miatt természetesen a pályanyomvonalat is módosítjuk és Balatonszőlős felől fognak beérkezni a kerékpárosok a célba.

A pálya régi és új szakaszai, látványos vidéki tájakon visznek keresztül. Balatonszőlős és Hidegkút mellett Pécselyen, Barnagon és Vászolyon is áthalad a mezőny. Itt szurkolói zónákat alakítunk ki, ahová a közönség, a barátok, a családtagok, a csapattagok pár perc alatt oda érhetnek kisforgalmú közúton autóval és buzdíthatják a versenyzőket.

További információk: https://sportaktiv.hu/balaton-maraton-hu/

Balaton Maraton 2020
V. Balaton MTB Maraton-2

V. Balaton MTB Maraton - Nevezés

Hirdetés
Hirdetés