Szabadics Ride - Company Challenge céges csapatverseny (33 km)

2020/06/20
A Szabadics Ride - Company Challenge céges csapatverseny (33 km)
Hirdetés
Szabadics ride
Szabadics Ride - Company Challenge céges csapatverseny (33 km)-1

Szabadics Ride - Company Challenge céges csapatverseny (33 km) - Kiírás

A nevezési díj tartalmazza:
A nevezési csomagot támogatóinknak köszönhetően úgy állítottuk össze, hogy a csomag értéke meghaladja a nevezési díj mértékét. Azaz, ha külön kellene ezeket a tárgyakat, szolgáltatásokat megvenned, sokkal többe kerülne, mint amennyibe a nevezés kerül.

Chipes időmérést
Rajtszámot (internetes előnevezőknek névre szóló felirattal)
Kategóriák szerinti díjazást (lásd lent)
a rajtszám egyszeri belépésre jogosít 2020. 06. 19-21. között a Zalakarosi Fürdő fedett -és strandfürdőjébe (alap belépőjegy)


HIGH 5 energiacsomagot, melynek tartalma 1 db energiazselé 590 Ft értékben
Befutó frissítő a célba érkezést követően
Orvosi ügyeletet a célban 09’00 – 18’00 között
Az eseményről készült saját fotók korlátlan felhasználási lehetőségét
Minden csapat előtt egy motoros felvezető megy
Meglepetés kerékpáros ajándéktárgy 3.000 Ft értékben (a csapat minden tagjának) – részvételt a csapatverseny, állófogadással egybekötött eredményhirdetésén (étel, ital fogyasztással) a csapat minden tagjának

Kategóriák/résztvevők:
A Szabadics Ride – Company Challenge Verseny és Hobby futamaira csak cégek nevezhetnek
A Szabadics Ride – Company Challenge Verseny és Hobby futamaira a nevezési alsó korhatár betöltött 18. életév
Verseny kategória: a nevezés kritériuma, hogy a csapat tagjai közül minimum 3 főnek, koskormányos országúti kerékpárral kell indulnia.
Hobby kategória: nem nevezhet ebbe a kategóriába az a csapat, ahol minimum 3 fő, koskormányos országúti kerékpárral indul. Egyéb megkötés a kerékpárra vonatkozóan nincs.
Nevezés menete és a rajtszám/rajtcsomag átvétel helye és időpontjai:

helye mindhárom lent megjelölt napon: Zalakaros (Gyógyfürdő tér)
előnevezés: interneten keresztül ITT 2020.06.15.-ig. Az előnevezettek számára külön pultoknál, gyorsított eljárással lesznek átvehetők az elkészített rajtcsomagok. Aki előnevezett, de nem fizette be a nevezési díjat, a helyszíni nevezésnél tudja ezt rendezni.
Bankkártyás fizetés a helyszínen nem lehetséges.
helyszíni nevezés: 2020.06.19. pénteken 16’00-19’00, 2020.06.20. szombaton 10’00-19’00, 2020.06.21. vasárnap 08’00-09’30
A karácsonyi Ünnepek közeledtével szeretnénk Mi is egy kis ajándékkal kedveskedni. Azok az érdeklődők, akik 2019. december 20-ig beneveznek a 2020-as MAPEI Tour de Zalakaros bármelyik futamára (kivéve az INGYENES gyerekversenyt) és a nevezési díjat eddig a dátumig át is utalják, sorsoláson vesznek részt. További infó ITT.

NEVEZEK A MAPEI TOUR DE ZALAKAROS 2020 - SZABADICS RIDE - COMPANY CHALLENGE-RE!
Program:
10:00 – Első csapat indulása a verseny kategóriában, majd 2 percenként rajtolnak a csapatok
20:00: Fogadás, eredményhirdetés és díjkiosztó a MAPEI Vip sátorban a Gyògyfürdő téren
A csapatok pontos indulási sorrendjét és indulási időpontjaikat az előnevezés lezárta után minden csapatnak elküldjük
Pálya információk:
Táv/szintemelkedés: 33 km/50 m
Útvonal: Zalakaros Gyógyfürdő tér- Garabonc -Zalaszabar- Kis-Balaton melletti kerékpárút – Kányavári-sziget – Zalakomár – Zalakaros Gyógyfürdő tér
Az időfutamon a csapatok a szakasz jelentős részét (hozzávetőlegesen a táv 70%-át) közúton teljesítik, forgalomban, útvonal biztosító motoros mögött.
A futam során számítani lehet autós forgalomra, ennek megfelelően fokozottan felhívjuk az induló csapatok figyelmét a KRESZ szabályok betartására.
Befutó:

 

Időmérés:
A versenyen chipes időmérést alkalmazunk. Az eredménylista elérhető lesz a rendezvényt követően a helyszínen kifüggesztve és az esemény honlapján is letölthető formátumban
A végeredményt a csapat 4. leggyorsabb tagjának időeredménye határozza meg
Díjazás:
Első három helyezett csapat serleg és éremdíjazásban részesül mind a Verseny, mind a Hobby kategóriákban
Teljes női csapatok között nyertes csapat különdíjban részesül, mind a Verseny , mind a Hobby kategóriákban
Fődíj: Csapatépítő wellnesshétvége egy zalakarosi szállodában
A nyertes csapatok ajándékai, díjazása vonatkozásában részletekkel később jövünk – de a korábbi évekhez képest ez alkalommal is értékes díjakra számíthattok!

Egyéb rendelkezések:
A rendezvényen minden résztvevő a rendezők által biztosított rajtszámmal indul. A rajthelyet csak rajtszámmal lehet elfoglalni!
Indulni lehet bármilyen típusú (országúti, mountain-bike, trekking, cross, stb.) kerékpárral, kivéve fekvő kerékpár.
A rendezvényen mindenki saját felelősségére indulhat, a versenykiírás és közlekedési szabályok -KRESZ- betartása mellett.
A rendezvényen bukósisak viselése kötelező!
Az esetleges balesetekért és a versenykiírás be nem tartásából bekövetkező, ill. egészségügyi okokból bekövetkezett balesetekért és sérülésekért a rendező semmiféle felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
A rendezvényen minden résztvevő köteles a rendező által biztosított rajtszámot a felszerelésén, kerékpáron elhelyezni.
Az útvonalváltoztatás jogát fent tartjuk!
Résztvevő elfogadja, hogy a futam útvonalát ismernie kell. A futam során minden esetben a rendezők által kitett útvonal jelző táblákat és felfestéseket kell követnie. Amennyiben a felvezető jármű esetlegesen útvonalat téveszt, úgy rendezőség ezért nem hibáztatható és semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.
Figyelem: a verseny nem lezárt útvonalon zajlik, csak rendőri felvezetés és forgalomlassítás lesz.
A versenyen nem indulhat 18 év alatti résztvevő
A tombolasorsoláson csak azok vesznek részt, akik a sorsolás időpontjáig célba érnek és a helyszínen vannak a tombola húzásnál.
A résztvevő nyilatkozata:
A rendezvényen a saját felelősségemre veszek részt.
Egészségesen és fizikailag felkészülten állok rajthoz.
Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom.
Ha a fenti okokra vagy a kiírásban szereplő rendelkezések megszegésére visszavezethető vagy versenybaleset esetén bármilyen károsodás ér, illetve távolmaradásom esetén a rendezők felé követeléssel nem élek.
A rendezvényen készülő film és képanyag esetleges reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ezért ellenszolgáltatást nem kérek.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a nevezés során megadott email címemre a Tour de Zalakaros hírleveleit megkapjam. (Amennyiben szeretnél leiratkozni, kérjük írj nekünk az info@tourdezalakaros.hu címre)
A nevezési díj visszatérítésére annak beérkeztét követően nincs lehetőségünk

Szabadics Ride - Company Challenge céges csapatverseny (33 km) - Nevezés

Nevezési díjak:
2019-ben új kategóriákat vezettünk be – ezentúl lehetőséged lesz eldönteni, nevezel-e a vasárnapi Mapei Tour de Zalakaros futamokra a csapatod tagjaival, vagy csak a csapatversenyen indultok.

Szabadics Ride – Hobby kategória Szabadics Ride – Verseny kategória
Csak csapatverseny nevezés Csapatverseny és vasárnapi Mapei Tour de Zalakaros futamok nevezése együtt Csak csapatverseny nevezés Csapatverseny és vasárnapi Mapei Tour de Zalakaros futamok nevezése együtt
br. 80.000 Ft (50.000 Ft + Áfa) br 100.000 Ft (azaz 78.740 Ft + Áfa) br 80.000 Ft (azaz 62.992 Ft + Áfa) br 100.000 Ft (azaz 78.740 Ft + Áfa)
bruttó 80.000 Ft (azaz 62.992 Ft + Áfa) – ez esetben a nevezési díj a szombati csapatversenyen történő részvételre jogosít
bruttó 100.000 Ft (azaz 78.740 Ft + Áfa) – ez esetben a nevezési díj mind a szombati csapatversenyen mind pedig a MAPEI Tour de Zalakaros 2020. június 21-én, a vasárnapi napon megrendezésre kerülő futamok bármelyikén történő részvételre jogosít (ez pl. ha mindegyik csapattag indulni szeretne a másnapi országúti maratonon, 33.500 Ft kedvezményt jelent)
A vasárnapi futamokra történő nevezés érvényesítése úgy érhető el, hogy miután a csapat kifizette a csapat nevezési díját és az számlánkra beérkezett, a csapatvezető számára kuponkódokat küldünk ki az online nevezési rendszerünkhöz, mellyel a csapattagok már akár egyénileg is benevezhetnek a vasárnapi futamokra.

Mindkét nevezési csomagra érvényes:

Csapatonként legalább 4 vagy 5 fő nevezhető lehet, ezt a csapat dönti el
Amely csapat legalább 2 női versenyzővel áll rajthoz, a nevezési díjból 10% kedvezményt kap.
FIGYELEM: Az online nevezési rendszer nem a csapatverseny nevezésére lett fejlesztve. A nevezés során az első benevezett személynél kérjük válassza ki, hogy melyik díjcsomagot választja. Minden további személy hozzáadásánál kérjük a csapatverseny 0 Ft-os díjcsomagját válassza ki.A csapat nevezés beérkezés után a csapat részére a választott nevezési csomagnak megfelelő összegről a nevezéskor megadott e-mailcímre a számlázási adatok mezőben feltüntetett névre és címre elektronikus számlát küldünk.

Hirdetés
Hirdetés