ki keres, talál

AZ ESEMÉNY

A Hungarian Divide egy önellátó (nem vezetett) kerékpáros kalandtúra. Az első és legfontosabb jellemzője, hogy kerékpáron, önerőből szükséges teljesíteni.

Rajtad múlik, hogy meddig mész el. Rajtad múlik, hogy kihívásként, közös kalandként vagy turisztikai élményként kezeled. Mi megadjuk a keretet, és segítünk, hogy a legjobbat hozhasd ki ebből a kalandból.

Az országot átszelő túra az Őrségből indul majd egy csoportos rajttal a Balaton Felvidéken, a Bakonyon, Gerecsén át újra felfedezzük a főváros magával ragadó építészetét. A Féltáv indulói itt kiszállnak, és remélhetőleg felkészülnek a teljes távra a következő évben. :)

A legnagyobb kalandorok az útvonal második felében tovább töltekezhetnek velünk a természet energiáival hegyen-völgyön át követve a 2019-es 5 Peaks 500 útvonalát az Északi-Középhegységen át.

#kerékpár

A Zempléni-hegység déli részén körülvezető, szőlők, erdők között vezető, végül a Bodrog partján visszeatérő könnyű útvonal! Látnivalók: Tokajban a Tisza és a Bodrog folyó, a régi borospincék, a Bormúzeum, a Finánc-dombi kilátóhely, a szép faszobrok, Tokaj-hegyalja híres szőlői után... Tarcal felé vesszük az irányt ahol a Sebeő-kúria (ma óvoda) és a Rákóczi-ház. Mádon a zsinagóga, Tarcalon a Terézia-kápolna 1750-ből. Tállyán a régi házak, a Lavotta-emlékmű, a Rákóczi-ház, a Balogh-kúria, és a templom, amelyben Kossuth Lajost is keresztelték. Abaújszántón az erődített templom és borospincék vehetők útba....majd a Bodrog partján az 5 fkm-nél fürdőhely is található...

#kerékpár
#kerékpár túra
#kerékpár

Zobori Kids Ride by KROSS gyerekverseny

#kerékpár
#kerékpár verseny
#kross 2020

2020 ősze: egy programod már biztosan van!

#kerékpár
#tesztnap
Hirdetés

2020. október 10.-én az Istria300 rendezvénye Poreč tengerparti városát a nemzetközi kerékpározás mekkájává változtatja. A "Ride your Limits" mottóhoz hűen az Isztria optimális feltételeket kínál mindazon amatőr kerékpáros számára, akik sportos kihívások után kutatnak. Bárki, aki eddig kerékpározás közben szerette volna az Isztria festői táját jobban megismerni, most forgalomtól elzárt utakon megvalósíthatja álmát.

#kerékpár
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés