Spirit of Balaton - 24 órás élmény- és teljesítménytúra

2020/07/04

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Tekerd körbe egy nap alatt a Balatont! 220 km 24 óra alatt - a kitartás próbája! Spirit of Balaton - minden évben július első szombatján! Idén is várunk július 4-én a legcsaládiasabb hangulatú Balaton-körre!

Balatonmáriafürdő
2020-07-04 - 2020-07-05
Fetter György
+36 30 964 8209
spiritofbalaton[a]gmail.com
Hirdetés

Spirit of Balaton - 24 órás élmény- és teljesítménytúra-Kiírás

2020-ban július 4-én, szombat reggel 8 órakor indul a rendezvény Balatonmáriafürdőről.A Spirit of Balaton 24 óra időtartamú kerékpáros élmény- és teljesítménytúra, melynek résztvevői az egyes Balaton-parti településeken felállított pecsételőállomások érintésével részben vagy teljesen körbekerülik a Balatont, s ennek során a pecsételőállomásokon összegyűjtik a pecsétkönyvükbe, illetve az ellenőrzőlapjukra az adott települések pecsétjeit.A hivatalos rajtidőpont az esemény kezdetekor van minden pecsételőállomáson (ezek listája felkerül a honlapra), de a túrát és a pecsétek gyűjtését bármely ezutáni időpontban is meg lehet kezdeni.Résztávra is lehet csatlakozni!
FONTOS:A rendezvény során betartandó egészségügyi szabályokról a https://www.spiritofbalaton.hu/articles.php?article_id=7 oldalon lehet tájékozódni.

Spirit of Balaton - 24 órás élmény- és teljesítménytúra-Nevezés

Részvételi díjak:
- Felnőtt: 4000 Ft
- Diák/senior: ingyenes
A Spirit of Balaton-on való részvételhez email-en történő regisztráció szükséges.A regisztrációs adatokat tartalmazó levélre legkésőbb 48 óra múlva küldött válaszlevél tartalmazza a résztvevő rajtszámát, mely a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A részvételi díjat a regisztráció visszaigazolása után néhány napon belül szükséges átutalni. Egy levélben több résztvevő is regisztrálhat és több résztvevő részvételi díját is lehet egy összegben utalni.A regisztrációkat az alábbi címen várjuk: spiritofbalaton@gmail.com
A regisztrációnak határideje nincsen, de célszerű időben elvégezni, mivel a részvételhez szükséges nyomtatványokat (pecsétkönyv, ellenőrzőlapok, rajttáblák, valamint az ezek alkalmazására vonatkozó leírás) tartalmazó file a részvételi díj beérkezése után kerül kiküldésre (általában az utalást követő néhány napon belül).

Spirit of Balaton - 24 órás élmény- és teljesítménytúra-Díjazás

--

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés