Rock'n Pow - bringa és snowboard vetítés

2013/10/25

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Budapest - Toldi mozi
2013-10-25
Hirdetés

Rock'n Pow - bringa és snowboard vetítés - Kiírás

2013 meghatározó action és outdoor sport filmjeit vetítjük Budapesten a Toldi és a Corvin moziban. Szeptembertől péntekenként tematikusan vetítünk filmeket. Siklóernyősökkel kezdünk, aztán jönnek a szikla- és hegymászók, majd a bringások, snowboardosok, stb. A vetítések után party-t rendezünk az érintett sportág közösségének.

Október 25. Toldi mozi / Bringa, snowboard
19:00 Arrival

Az Anthill Films az egyik legnagyobb bringás filmeket gyártó cég. Az utbbi években mindenben benne volt a kezük, kezde a kultikussá vált Life Cycles-től kezdve a 2012-ben megjelent Where The Trail Ends című filmig. A 2013 őszén megjelenő Arrival a fiatal generációra fókuszál. Az MTB világ sztárjai helyett azokra a fickókra, akik downhill-ben és a freeride műfajban most fognak csak beérni és jövőre már ők lesznek a címlapokon.   

 

20:00 Mission Antarctica

Xavier De La Rue a freeride snowboard egyik fenegyereke. Sorra nyeri a világkupát és szinte minden filmben szerepel. A Reel Rockon két film is futott róla, a TEN – a cameraman’s tale és a This is my winter. A Mission Antarctica egy különleges freeride kaland története. Xavier De La Rue és néhány nagyon tehetséges ride az Antarktiszra mentek csúszni. Chilében béreltek egy hajót, átkeltek a déli tengereken és a legszebb hegyekre felgyalogolltak csúszni.

 

 

Rock'n Pow - bringa és snowboard vetítés - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés