Northwave tavaszi/nyári VIP Shopping Party 2024 III. Esemény

2024/04/04

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Az idei harmadik Shopping Party: április 4-én és 5-én 9:00-18:00 óráig, április 6-án 9:00-14:00 óráig Ákosbike Kerékpárüzlet és Szerviz, 2100 Gödöllő, Szilhát u. 39.

Ákosbike Kerékpárüzlet és Szerviz, 2100 Gödöllő, Szilhát u. 39.
2024-04-04 - 2024-04-06
Bikefun
info[a]bikefun.eu
Hirdetés

Kiírás

Northwave tavaszi/nyári VIP Shopping Party 2024 III.img

Ha szeretnél többet tudni arról, hogy miként teszik kényelmesebbé, hatékonyabbá és biztonságosabbá a kerékpározást az olasz márka cipői és ruházati termékei, akkor látogass el az eseményre! A Northwave hírnevét az innováció és minőség terén elért eredményei építették fel, a legújabb technológiák és anyagok bevezetésére tett folyamatos törekvésüket Te is személyesen megtapasztalhatod a VIP Shopping rendezvényen. Szakértőink helyszíni segítségével, egyéni tanácsadás keretében mindent megteszünk, hogy megismertessünk a különböző szériák sajátosságaival és segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb modelleket.

Gyere el, mert:

Szakértelemmel, segítőkészséggel, egyénre szabott tanácsadással várunk és széles cipő- és ruhapróbálási lehetőséget biztosítunk.

Elvarázsolunk Filippo Ganna eddigi legjobb versenycipőjével, az új VELOCE EXTREME csúcsmodellel, ami már számodra is elérhető.

Bemutatjuk a vadonatúj HAMMER széria lenyűgöző darabjait, amelyek a nagysikerű ORIGIN cipőket váltják az MTB szekcióban – vigyázat szerelem lesz első látásra!

Megismertetünk a megújult Corsair 2 és Escape Evo 2 cipőkkel, amikkel egy kezdő kerékpáros is új szintre emelheti a bringázás élményét.

Minden megvásárolt cipőhöz Northwave technikai zoknit adunk ajándékba és ingyenes stopli felszerelést biztosítunk hozzá.

Megtapasztalhatod, hogy milyen nagy különbségek vannak a kerékpáros ruházatokhoz használt technikai anyagok és a különféle felhasználáshoz tervezett szabásvonalak között.

Felfrissülhetsz egy pohár hideg Prosecco-val vagy üdítővel és néhány vendégváró falattal.

Próbáld fel a számodra legvonzóbb modelleket és tudj meg mindent a technológiáról, ami a mutatós külső mögött rejlik!

Northwave tavaszi/nyári VIP Shopping Party 2024 III.img

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés