Két keréken az Ó-Bükkben MTB túra

2017/05/14

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Májusban “rajtol” a Két keréken az Ó-Bükkben MTB túra sorozat!

Ózd
2017-05-14
Hirdetés

Két keréken az Ó-Bükkben MTB túra - Kiírás

Az idei évben három fordulósra bővül a tavaly életre hívott Két keréken az Ó-Bükkben elnevezésű hegyikerékpáros túrasorozat.

Ahogy a sorozat “megálmodásakor”, úgy most is az a cél, hogy a hegyibringások megismerjék Ózd környékének az eddig még meg nem ismert terepeit, kiváló hegyibringás útjait, és nem mellesleg a Szervezők szeretnék, ha ti is részesülnétek abból a vizuális élményből amit e csodálatos táj nyújt a különböző évszakokban.

Táv: 52,6 km
Időtartam: kb. 3 óra
Szint: 1283 m

Az idei túrák tervezett időpontjai:

2017. május 14. 10:00
2017. július 16. 10:00
2017. október 15. 10:00 

A túrák indulási és érkezési helye: a Városi Stadion előtti tanpálya.

Minden túra alkalmával érintjük a Hangonyi tavat, ahol egy tál étel és frissítési lehetőség várja a megfáradt bringásokat. Aki pedig a sorozat mindhárom fordulóján részt vesz és sikeresen teljesíti azt, egyedi a túra logójával ellátott pólót kap ajándékba.

A túrázók mellett külön díjazzuk a túra távját és azon belül egy-egy szakaszt a leggyorsabban teljesítő bringásokat is! Nekik nem kell mást tenni, mint a túra útvonalán az általunk kijelölt Strava szegmensen King Of the Mountain vagy Queen Of the Mountain címet szerezni! Az első túra útvonala és pontos szegmensei hamarosan közzétételre kerülnek.

A túrára megfelelő műszaki állapottal rendelkező (fék, gumi abroncsok, kerekek stb.) hegyikerékpárral kérünk érkezni. A mobiltelefon mellett legalább egy megfelelő méretű belső vagy ragasztó készlet is legyen mindenkinél, mert a leggyakoribb műszaki probléma a defekt! 

Fejvédő használata a vezetett túrák során kötelező!

Találkozunk május 14-én! 

Ó-Bükk Túra
Két keréken az Ó-Bükkben MTB túra-1

Két keréken az Ó-Bükkben MTB túra - Nevezés

Érdeklődj az elérhetőségeken!

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés