Karos Spa Kis-Balaton kerülő családi bringatúra (33 km)

2020/06/21

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ:
A családi kerékpártúra 2020. június 21-én, 10.30-tól, Zalakarosról indulva, kis forgalmú utakon, teljesen sík útvonalon, nagyrészt kerékpárúton halad a Kis-Balatont megkerülve. Sokan emlékeznek gyermekkori olvasmányaikból Tutajosra, akinek Matula bácsi mutatja meg, milyen is a berekbeli élet. A Tüskevár helyszínei elevenednek meg a Karos Spa Kis-Balaton családi kerékpártúra során. Ritka madárfajokat is megfigyelhetünk a háborítatlan tó körüli utakon. A 33 km bringázás pedig kiváló alkalom arra, hogy gyermekeinkkel megszerettessük a Kis-Balatont és környékét, illetve ha eddig nem olvasták volna Fekete István méltán népszerű ifjúsági regényét, felkeltsük érdeklődésüket iránta. Az is elképzelhető például, hogy hazatérve kezükbe is veszik az 1957-ben írt könyvet.

A rendezvény rajt területe, dátuma: Zalakaros (Gyógyfürdő tér), 2020. június 21.

Rendező: Teker Sportiroda Kft.

Zalakaros
2020-06-21
Hirdetés
Karos Spa kerékpár túra
Karos Spa Kis-Balaton kerülő családi bringatúra (33 km)-1

Karos Spa Kis-Balaton kerülő családi bringatúra (33 km) - Kiírás

A nevezési díj tartalmazza:
A nevezési csomagot támogatóinknak köszönhetően úgy állítottuk össze, hogy a csomag értéke meghaladja a nevezési díj mértékét. Azaz, ha külön kellene ezeket a tárgyakat, szolgáltatásokat megvenned, sokkal többe kerülne, mint amennyibe a nevezés kerül.
Rajtszámot (internetes előnevezőknek névre szóló felirattal)
a rajtszám egyszeri belépésre jogosít 2020. 06.19-21. között a Zalakarosi Fürdő fedett -és strandfürdőjébe (alap belépőjegy)

Emlékpólót a túráról (a nevezésnél kiválasztott méretben. A helyszínen nem lehet méretet cserélni) 2.000 FT értékben. Emlékpólót csak június 5-tel bezárólag érvényes (kifizetett és visszaigazolt) előnevezéssel rendelkezőknek tudunk biztosítani. A helyszínen korlátozott számban lehetőség lesz az emlékpóló megvásárlására.
FIGYELEM: a nevezési rendszerben nem tudjuk az ingyenes gyerek részvételt különválasztani, így a nevezési űrlap el fogja kérni a pólóméretet is, de a pólót az ingyenes indulási lehetőség nem tartalmazza. Ha mégis szeretnél pólót, kérjük ezt a nevezésnél a megjegyzés rovatban külön tüntesd fel. A gyerekeknek a póló ára 2.000 Ft.
A táv során 1 frissítő állomáson való étel, ital fogyasztást. Frissítő állomás: Kis-Balaton ház (fullos frissítő)
Befutó frissítő a célba érkezést követően
Orvosi ügyeletet a célban 09’00 – 18’00 között
szervizautók igénybe vételét, melyből kettő mozog majd a maraton mezőnyével és szükség esetén technikai segítséget nyújt, vagy komoly géphiba esetén be tudsz szállni és beszállít a célba. Figyelem: a szerviz autó nem taxi, a mezőny többi tagjának is segítenie kell, ezért soron kívül nem szállít senkit a célba.
Az eseményről készült saját fotók korlátlan felhasználási lehetőségét
A nevező családtagjainak ingyenes indulási lehetőség a szombati Zobori Kid’s Ride by KROSS gyerekversenyen

Program:

10:30 – Lassúrajt Zalakaros Gyógyfürdő térről
13:00-16:00 között – Túrázók visszaérkezése Zalakaroson
16:30 –Tombolasorsolás
Pálya információk:

Rajt: 10.30
Táv/szintemelkedés: 33 km/50 m

Útvonal: Zalakaros Gyógyfürdő tér- Garabonc -Zalaszabar- Kis-Balaton melletti kerékpárút – Kányavári-sziget – Zalakomár – Zalakaros Gyógyfürdő tér
Befutó:

 Időmérés: A versenyen időmérés és eredményhirdetés nincs

Egyéb rendelkezések:

A rendezvényen minden résztvevő a rendezők által biztosított rajtszámmal indul. A rajthelyet csak rajtszámmal lehet elfoglalni!
Indulni lehet bármilyen típusú (országúti, mountain-bike, trekking, cross, stb.) kerékpárral, kivéve fekvő kerékpár. Könyöklő használata tilos, a rajtnál kizárásra ad okot.
A rendezvényen mindenki saját felelősségére indulhat, a versenykiírás és közlekedési szabályok -KRESZ- betartása mellett.
A rendezvényen bukósisak viselése kötelező!
Az esetleges balesetekért és a versenykiírás be nem tartásából bekövetkező, ill. egészségügyi okokból bekövetkezett balesetekért és sérülésekért a rendező semmiféle felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.
A rendezvényen minden résztvevő köteles a rendező által biztosított rajtszámot a felszerelésén, kerékpáron, … stb elhelyezni.
Az útvonal változtatás jogát fent tartjuk!
Résztvevő elfogadja, hogy a futam útvonalát ismernie kell. A futam során minden esetben a rendezők által kitett útvonal jelző táblákat és felfestéseket kell követnie. Amennyiben a felvezető jármű esetlegesen útvonalat téveszt, úgy rendezőség ezért nem hibáztatható és semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.
Figyelem: a verseny nem lezárt útvonalon zajlik, csak rendőri felvezetés és forgalomlassítás lesz.
A tombolasorsoláson csak azok vesznek részt, akik a sorsolás időpontjáig célba érnek és a helyszínen vannak a tombola húzásnál.
A résztvevő nyilatkozata:

A rendezvényen a saját felelősségemre veszek részt.
Egészségesen és fizikailag felkészülten állok rajthoz.
Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom.
Ha a fenti okokra vagy a maraton kiírásban szereplő rendelkezések megszegésére visszavezethető vagy versenybaleset esetén bármilyen károsodás ér, illetve távolmaradásom esetén a rendezők felé követeléssel nem élek.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvényen kép-, hang-, és filmfelvétel készülhessen rólam a rendezvény időtartama alatt.
A rendezvényen készülő film-, hang- és képanyag a rendezvény felületein, illetve egyéb kapcsolódó felületeken történő esetleges reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ezért ellenszolgáltatást nem kérek.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény szervezője által készített vagy készíttetett és már közzétett fényképeket, hangfelvételeket és videókat az Olimpiai Ötpróba felhasználhassa és saját felületein közzétehesse.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a nevezés során megadott email címemre a Tour de Zalakaros hírleveleit megkapjam. (Amennyiben szeretnél leiratkozni, kérjük írj nekünk az info@tourdezalakaros.hu címre)
A nevezési díj visszatérítésére annak beérkeztét követően nincs lehetőségünk

Karos Spa Kis-Balaton kerülő családi bringatúra (33 km) - Nevezés

Nevezési díjak:
2019.12.08.-2020.06.15-ig internetes előnevezés esetén: 4.500 Ft (3.543 Ft + Áfa), 14 éven aluliaknak ingyenes (számukra a pólót nem tartalmazza a nevezési csomag, de 2.000 Ft ellenében ez külön megrendelhető)
FIGYELEM: a nevezés elfogadásánál nem a nevezés leadásának időpontja, hanem az összeg befizetésének időpontja számít

Nevezés menete és a rajtszám/rajtcsomag átvétel helye és időpontjai:
helye mindhárom lent megjelölt napon: Zalakaros (Gyógyfürdő tér)
előnevezés: interneten keresztül ITT 2020.06.15.-ig. Az előnevezettek számára külön pultoknál, gyorsított eljárással lesznek átvehetők az elkészített rajtcsomagok. Aki előnevezett, de nem fizette be a nevezési díjat, a helyszíni nevezésnél tudja ezt rendezni.
Bankkártyás fizetés a helyszínen nem lehetséges.
helyszíni nevezés: 2020.06.19. pénteken 16’00-19’00, 2020.06.20. szombaton 10’00-19’00, 2020.06.21. vasárnap 08’00-09’30
helyszíni nevezés és a rajtcsomagok átvétele: Zalakarosi Fürdő Északi bejárat, 1. emelet
A karácsonyi Ünnepek közeledtével szeretnénk Mi is egy kis ajándékkal kedveskedni. Azok az érdeklődők, akik 2019. december 20-ig beneveznek a 2020-as MAPEI Tour de Zalakaros bármelyik futamára (kivéve az INGYENES gyerekversenyt) és a nevezési díjat eddig a dátumig át is utalják, sorsoláson vesznek részt. 

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés