I Bike Budapest

2015/04/25

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Budapest
2015-04-25
Hirdetés

I Bike Budapest - Kiírás

Forrás: www.kerekparosklub.hu


A felvonulás 2015. április 25-én, szombaton lesz, esőnap nincs.

Gyülekező 15:30-tól a Bakáts téren, indulás 16:00-kor. Kérjük, hogy a Nagykörút, Üllői út, Ráday utca irányból érkezzetek az indulásra, a Közraktár utcából nem lehet majd behajtani.

Útvonal: Bakáts tér – Közraktár utca – Pesti alsó rakpart – Dráva utca – Dózsa György út – Hősök tere – Andrássy út – Nagykörút – Blaha Lujza tér – Rákóczi út – Erzsébet híd – Attila út – Alagút – Lánchíd – Pesti alsó rakpart – Margit híd – Margitsziget

Térkép >> ITT! <<

Bringaemelés: kb. 18:30-kor a margitszigeti Nagyréten, amikor mindenki beért.

Az útvonalat bárhol levághatod, csatlakozhatsz és ki is szállhatsz menet közben. Bár az utóbbinak semmi értelme.


A 2004-ben elindult Critical Mass 2013-ra elérte azt a célját, hogy népszerű és elfogadott legyen a biciklis közlekedés Budapesten. Mégis úgy látjuk, hogy a budapestieknek igénye van egy nagy bringás felvonulásra. Most azt szeretnénk, hogy Budapest végérvényesen biciklis város legyen, ezért szervezzük az I Bike Budapestet.

Elengedhetetlen, hogy a város vezetése elkötelezett legyen egy élhető város megteremtése mellett. Azt szeretnénk, hogy a budapesti bringázás arányának növekedésével azonos tempóban fejlődjön az infrastruktúra. Úgy gondoljuk, hogy egy fejlett közösségi közlekedési hálózat és a kerékpárral közlekedők számára vonzó és biztonságos úthálózat megoldást jelenthet a főváros közlekedési gondjaira.

A felvonulásból pedig hagyományt szeretnénk teremteni.


Kapcsolat az eseményhez:
www.kerekparosklub.hu
www.facebook.com/I Bike Budapest

I Bike Budapest - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés