Gyümölcsérlelő terepkerékpár verseny a Nyergesben

2019/07/27

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

A verseny célja: terepkerékpár sportág népszerűsítése Dombóváron és környékén.

Dombóvár-Szőlőhegy
2019-07-27
Hirdetés
Gyümölcsérlelő terepkerékpár verseny a Nyergesben-1

Gyümölcsérlelő terepkerékpár verseny a Nyergesben - Kiírás

Rajt: 13:00 órakor 

Pályabejárás: 12:00 órától

Verseny típusa: terep 

Szakág: MTB, gravel, cyclo-cross

 

Táv: 1 kör 2,5 km

Kategóriák:
- Női
- Férfi

Hobbi és Gyerek I.
- női: 1 kör
- férfi: 1 kör

Gyerek II.
- női: 1 kör
- férfi: 1 kör

Gyerek III.
- női: 2 kör
- férfi: 3 kör

Felnőtt
- női: 4 kör
- férfi: 5 kör

Master I.
- női: 3 kör
- férfi: 4 kör

Master II.
- női: 3 kör
- férfi: 4 kör

 

Hobbi: Ebben a kategóriában várjuk életkortól függetlenül azok jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni a pályát, azonban nem kívánnak részt venni a versenyen. A kategóriába jelentkezőknek nem szükséges előzetesen regisztrálni, nem kapnak rajtcsomagot, valamint helyezéseket sem hirdetünk,

Gyerek I. 6-9 év

Gyerek II. 10-14 év 

Gyerek III. 15-18 év

Felnőtt 19-35 év 

Master I. 36-50 év 

Master II. 51 - év

 

Terepviszonyok: a verseny útvonala részben a közlekedési forgalomtól elzártan murvás, erdei szakaszon halad végig. Az útvonal helyenként műúton került kijelölésre, ahol az útlezárás biztosított. 

 

Az indulócsomag átvételére 12:00 óráig van lehetőségük azoknak a versenyzőknek is, akik online regisztrálták magukat.

 

Eredményhirdetés és tombolasorsolás: 15:00 órakor

 

Díjazás: Minden korcsoport I –III. helyezettje éremdíjazásban részesül.

 

A verseny időtartama alatt a kerékpáros fejvédő használata kötelező. A versenyből kizárásra kerül, az az induló, aki ennek a feltételnek nem tesz eleget. 

 

Technikai információk:
- NEVEZÉSI DÍJ NINCS
- öltözködési, toalett lehetőséget a szervezők biztosítanak
- helyszínen guminyomás ellenőrzés
- eredményhirdetés az utolsó versenyző beérkezését követően maximum 30 perccel
- minden versenyző tombola szelvényt kap

 

További információk:

1. A rajtszám átvételével a versenyző kijelenti, hogy a szervezők által szervezett verseny kiírását mindenben megismerte, az abban foglalt szabályokat tudomásul vette és magára nézve kötelezőnek ismeri el. 

2. 14 éven aluli, kiskorú résztvevő kizárólag a törvényes képviselője beleegyezésével vehet részt a versenyen. 14 éven aluli nevezni csak személyesen törvényes képviselője által lehet. 14 év alatti kiskorú csak akkor vehet részt a versenyen, ha törvényes képviselője helyette és nevében írásban kijelentette, hogy a szervezők által szervezett verseny kiírását mindenben megismerte, az abban foglalt szabályokat tudomásul vette és magára kötelezőnek ismeri el. 

3. Versenyző köteles a versenyközpontban kapott rajtszámot teljes méretében (levágás, behajtás nélkül) az alábbi módon rögzíteni: kábelkötegelővel vagy más rögzítővel a kormányra, szemből olvashatóan. A rajtszámnak az esemény teljes időtartama alatt láthatónak kell lennie, azt letakarni, elforgatni nem lehet. 

4. A versenyző társakkal szemben - nem sportszerű magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek. 

5. A versenyző köteles a hatályos közlekedési szabályokat betartani (KRESZ), különös tekintettel az alábbiakra: jobbra-tartási kötelezettség, elsőbbségadási kötelezettség. 

6. Az eseményen a versenyző saját felelősségére vehet részt. Az eseménnyel összefüggő bármilyen egészségügyi károsodásért illetve balesetért, anyagi kárért, a szervezők illetve a rendező felelősségét a jogszabályok által megengedett legteljesebb körben kizárja, kártérítésre nem kötelezhető. A nevezési lap kitöltésével elismeri, hogy fizikailag jó állapotban van, a versenyre edzésekkel készült, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodás illetve balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető. 

7. A versenyző elfogadja, hogy a versenyről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet, és ezért ellenszolgáltatást nem kér. 

8. A versenyző elfogadja a rendezvényszervező általános adatkezelési szabályzatát. 

 

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

Gyümölcsérlelő terepkerékpár verseny a Nyergesben - Nevezés

Nevezési díj nincs!

Nevezés: előnevezés a revesz.eniko@dombovar.hu e-mail címen lehetséges az alábbi adatok megadásával (név, anyja neve, szül.idő, lakcím, tel.szám) 2019. július 25.-ig, 12-óráig (induló csomag átvétele a helyszínen).

 

Helyszíni nevezés a Nyergesvölgyi Horgász Sport Egyesület Halőr házánál a verseny napján 10:00 órától 12:00 óráig lehetséges. A helyszínen nevező versenyzők részére az indulócsomagot a szervezők a készlet erejéig biztosítják.

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés