Carpathian Arch Race kerékpáros verseny

2021/08/21

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Egy különleges kerékpáros verseny, amely a szlovákiai Pozsony városából indul majd Ukrajnán keresztül halad és Romániában, Kolozsváron ér véget.

ro,Kolozsvár
2021-08-21 - 2021-09-01
Bike Sensation Romania
Hirdetés

Kiírás

Egy különleges kerékpáros verseny, amely a szlovákiai Pozsony városából indul. Az útvonal  Ukrajnán keresztül eljutva Romániában Kolozsváron ér véget. A cél a más néven a "nyugati" hegyeknek is nevezett erdélyi Apuseni-hegységben van, amely a nyugati román Kárpátokhoz tartozik. A táv több mint 2500 km-en , rendkívüli tájakon, külső támogatás nélkül zajlik. Minden résztvevőnek át kell haladnia az ellenőrző pontokon, meg kell terveznie az alvási idejét és útvonalát, illetve azt is, hogy  mit visz magával az útra. A Kárpátok olyan hegyek sora, amelyek egész Közép- és Kelet-Európában egy ívet alkotnak. Körülbelül 1500 km (932 mérföld) hosszúságú, ez a harmadik leghosszabb európai hegylánc az Urál után, 2500 km-el (1553 mérföld) és a Skandináv-hegység 1700 km-el (1056 mérföld). A hegység íve Csehország keleti részén (3%) északnyugatra húzódik Szlovákián (17%), Lengyelországon (10%), Magyarországon (4%) és Ukrajnán (10%) keresztül Szerbián (5%) és Románián (50 %) délkeleten. A Kárpátok legmagasabb területe Szlovákiában és Lengyelországban a Tátra néven ismert, ahol a legmagasabb csúcsok meghaladják a 2600 m-t (8530 láb). A második legmagasabb terület a romániai Déli-Kárpátok, ahol a legmagasabb csúcsok 2500 m és 850 m között vannak.

A versenyt rendező egyesület jel mondata "Igen, én is küzdhetek a cukorbetegség ellen!”. A csapat olyan eseményeket szervez, amelyek támogatják a testmozgást, a sportot és az egészséges életmódot, amelyek hozzájárulnak a cukorbeteg vagy táplálkozási problémákkal küzdő emberek oktatásához. 

Nevezés

A regisztrációk február 1-jén nyílnak meg, a verseny kezdete augusztus 21-re várható.

Egyéni : 180 euro (plusz visszatérítendő letét, 50 euró a nyomkövetőért, amelyet visszatérítünk a nyomkövető visszaküldése után)

Pár vagy Csapat: 300 euro (mindkét versenyzőnek regisztrálnia kell magát, és meg kell adnia a partner vagy  a csapata nevét, csak nyomkövető eszközzel indulhatnak. ( plusz visszatérítendő letét,  50 euró a nyomkövetőért, amelyet visszatérítünk a nyomkövető visszaküldése után)

 

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Eseménynaptár
Hogy ne maradj le a lényegről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés