Bringázz velünk a Gyapjas sziklától az Ingókövekig!

Bringázz velünk a Gyapjas sziklától az Ingókövekig!

2022/06/26

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

A Velencei hegységben tekerünk csodálatos környezetben. A túra hossza 33 km és egy rövid (4 km-es) szakasz kivételével autómentesen bringaúton zajlik. Részvételi díj: INGYENES

Sukoró
2022-06-26
Hirdetés

A Velencei hegységben tekerünk csodálatos környezetben. A túra hossza 33 km és egy rövid (4 km-es) szakasz kivételével autómentesen bringaúton zajlik.

A túra ingyenes, de kérjük regisztrálj ezen a linken: https://www.trekcsapat.hu/copy-of-05-22-túra-oldal

Útvona, hossza
Az útvonal kerékpárúton, kerékpározható úton és kisforgalmú közutakon halad. Az út borítása aszfalt. Javasolt kerékpártípusok: trekking vagy országúti bringa.

A túra önellátó, kísérőautó nélkül halad. Az esetlegesen felmerülő technikai problémákat önállóan, illetve a túravezető segítségével lehet és kell elhárítani. Az esetlegesen felmerülő technikai problémák elhárításához az eszközöket és pótalkatrészeket igyekezzen mindenki maga biztosítani!

A túravezető és néhány túrázó között rádiós kapcsolatot biztosítunk, annak érdekében, hogy senki ne maradjon le és természetesen időnként bevárjuk a teljes csapatot!

A túra útvonala nem zárt, a KRESZ szabályok betartása kötelező. Kérlek, légy toleráns a közlekedés további résztvevőjével szemben!

A túra során a kerékpáros sisak viselése minden részt vevő számára kötelező!

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés