BikeTrend Teszt, Kiállítás, Vásár Esemény

2023/03/20

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

2023. március 20. és április 2. között kerül először megrendezésre Baján BikeTrend Teszt, Kiállítás, Vásár.

Baja Dózsa György út
2023-03-20 - 2023-04-02
Molnár Péter
+36 20 911 6988
info[a]biketrend.hu
Hirdetés

Kiírás


BikeTrend Teszt, Kiállítás, Vásárimg

 A rendezvényen lehetőség nyílik nevesebb kerékpármárka gyártók elektromos kerékpár-modelljeinek a kipróbálására, szervezett, túravezető átal vezetett kerékpártúrák keretében. A rendezvényen erdei és aszfaltos túralehetőség közül is lehet választani. A túrákon kívül az ismertebb márkák képviselői kiállítják és bemutatják a kerékpáripar legmodernebb vívmányait, illetve a helyszínen lehetőség nyílik, hogy konkrét kérdésekkel megbombázza az érdeklődő közönség az előadókat. A rendezvény látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

A rendezvényen aszfaltos és erdei túra közül lehet választani.

Az aszfaltos túra az 55-ös út mentén található kerékpárúton a nemrégiben felújított felsőszentiváni Malomhoz kerékpározunk. A túra hossza: A túra tervezett hossza: 37 km, a szintemelkedés: 96 méter, időtartam: 1,5 óra, nehézségi szint: könnyű.

Az erdei túra keretében a gemenci erdőben a bátaszéki mohos tölgyhöz bringázunk. A túra tervezett hossza: 58,4 km, Szintemelkedés: 205 méter, Tervezett teljesítési idő: 2 óra 30 perc

Nevezés

A'Jelentkezés' gombra kattintva, a megnyíló honlapon lehet regisztrálni. A rendezvény látogatása ingyenes. Van lehetőség VIP regisztrációra, ami 6.300,- forintba kerül. Ezért cserébe számos ajándékot és kedvezményt lehet igénybe venni.

Díjazás

A rendezvény nyújtotta élmény, illetve a VIP regisztrálók részére számos kedvezmény, illetve ajándékcsomag.

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés