Álljunk ki a Szilvásvárad Maraton mellett!

2020/05/30

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Tisztelt Mindenki!

A MTB Hungary (https://www.facebook.com/groups/mtbhungary/) csoportban és az interneten itt-ott fellelhető pletykák, információk, félinformációk alapján úgy tűnik, hogy 2020-ban kissé dicstelenül, de eltűnik a hazai kerékpársport, MTB sport egyik ékköve a versenynaptárból. Természetesen a szervezők eddigi munkája mellett nem lehet elmenni NAGYBETŰS KÖSZÖNET nélkül, azonban úgy érezzük, hogy egy ilyen nagyszerű rendezvény nem süllyedhet el nyomtalanul és ki kell állnunk ezen nagyszerű esemény mellett.

Szivásvárad
2020-05-30
Hirdetés
Szilvás
Álljunk ki a Szilvásvárad Maraton mellett!-1

Álljunk ki a Szilvásvárad Maraton mellett! - Kiírás

Leszögezzük, hogy nem szeretnénk senki munkáját, hozzáértését megkérdőjelezni, nem szeretnénk ellenségeskedni, csupán tüntetőlegesen akarunk kiállni szeretett "Szilvásunk" mellett. A Szilvásról mindenkinek van egy sztorija. Van aki itt kezdte bringás karrierjét, van aki itt kérte meg a felesége kezét, van aki itt ázott el először a bringán. Mindenkinek másért jelent többet a Szilvásvárad Maraton.

Ezen oknál fogva a MTB Hungary facebook csoport tagjai, úgy döntöttek, hogy a Szilvásvárad Maraton hosszú évekre visszamenőleg lekövethető dátumát megelőző napon, 2020. május 30. (szombat) egy közösségi tekerést szervez a Szilvásvárad Maraton rövidtávjának pályáján. Az útvonal végig jelzett gyalog és kerékpáros turistaútvonalon halad, így ezzel semmilyen jogszabályi korlátozást nem sértünk, valamint nem célunk a szervezők, jövőbeni szervezők munkáját megnehezíteni azzal, hogy esetleg olyan erdészeti, természetvédelmi útvonalakat használunk, mely olyan védett helyen halad, ahol tilos a kerékpározás.

Rendezvényünk, eseményünk teljes mértékben politikamentes!

Kérünk minden megjelenni vágyó sportkedvelőt, hogy mivel forgalomtól el nem zárt helyen is halad a rendezvény, így a KRESZ kerékpáros közlekedésre vonatkozó szabályait, valamint mindennemű természetvédelmi szabályozást maradéktalanul tartson be!

Találkozzunk 2020. május 30-án Szilvásváradon! Amennyiben a maraton mégis megrendezésre kerül, úgy ez-az esemény nem lesz megtartva! Addig is jöjjenek az emlékek, képek, múltidézés! Hívjatok meg minél több sportbarátot, legyünk jó sokan, legyen ez a nap továbbra is a magyar MTB sport PIROS BETŰS ÜNNEPNAPJA!

Álljunk ki a Szilvásvárad Maraton mellett! - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés