2. E-bike Test&Show Esemény

2024/02/22

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

2024-ben másodszor kerül megrendezésre az E-bike Test & Show az Utazás Kiállítás keretein belül.

Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
2024-02-22 - 2024-02-25
Hungexpo Zrt. Magyarország
+36 1 263 6000
info[a]hungexpo.hu
Hirdetés

Kiírás

2. E-bike Test&Showimg

A 2. E-bike Test&Show; az Utazás kiállítással, a Budapest Boat Show-val és a Karaván Szalonnal egy időben kerül megrendezésre a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Tesztelj és nyerj!

2024-ben amellett, hogy ingyenesen kipróbálható közel 100 db e-bike a tesztpályán, a 2. E-bike Test&Show;-on a tesztelők között kisorsolunk egy Haibike Alltrack 6 elektromos MTB-ot az ebikeshop felajánlásával, valamint egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás szállásutalványt is nyerhetnek a szerencsések 1 napos e-bike használattal Bükkzsércen az E-Tekergők Háza és a Merida Concept Store felajánlásával.

A NYEREMÉNYSORSOLÁSON VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:

  • Látogass el a megújult Utazás+ kiállításra.
  • Töltsd ki a kérdőívünket a sorsoláson való részvételhez.
  • Próbálj ki egy e-bike-ot a tesztpályán.

E-bike Test&Show újra a megújult Utazás+ kiállításon!

A 45. Utazás kiállításon első ízben bemutatkozó E-bike Test&Show-n a külön erre a célra kialakított 3000 m2-es tesztpályán a közel 100 darab e-bike-ot több, mint 1500-an próbálták ki. A nagy érdeklődésre és a rendezvény népszerűségére alapozva 2024-ben második alkalommal is megrendezésre kerül az E-bike Test&Show a megújult Utazás+ kiállítás keretein belül.

A tavalyi évhez hasonlóan a rendezvény keretein belül a hazai márka képviselőinek széles palettája várja a látogatókat. Az érdeklődők a standokon nemcsak megtekinthetik az elektromos kerékpárok kínálatát, díjmentesen ki is próbálhatják őket a tesztpályán a kiállítás teljes nyitvatartási idejében.

A pálya központi eleme egy épített híd lesz, ahol a tesztelők ténylegesen meg is tapasztalhatják az e-bike-ok nyújtotta élményt. A tesztpálya használatához a kiállítók bukósisakokat is biztosítanak.

A hazai márka képviselőinek széles köre várja a látogatókat!

2. E-bike Test&Showimg

 

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés