Menü

2011.08.25.     Hozzászólás 0

Red Bull

Wakeboardon a kajak-kenusok

Wakeboarddal melegítettek a kajak-kenusok a szombati ultra rövid távú sprint versenyre


A vízi sportok egy extrémebb ágának számító irányával, a wakeboarddal melegítettek a szombati Red Bull Vízisprint versenyre a kajak-kenu sport válogatott versenyzői. A világ élvonalából meghívott 32 hazai és nemzetközi kajak-kenu sportolók egy lelkes csoportja csütörtök délelőtt az Omszki Wakeboard Centerben mozgatta át végtagjait Horváth Kinga Európa-bajnok és tizenháromszoros magyar wakeboard-bajnok segítő szárnyai alatt.

 

Kozmann György és Horváth Kinga
Red Bull 

 

A délelőtti átmozgatás során a 12 fős csoport tagjainak nagy része életében először húzott wakeboard deszkát a lábára, ám kiderült ebben a sportágban is lenne keresnivalójuk. A kezdeti nehézségek és pár uszodahossznyi evickélés után azonban szinte mindenki ráérzett a helyes testtartásra és helyenként több körig is deszkám tudtak maradni. A kétórás edzés végére azonban a csapat egyöntetű véleménye szerint a kenus egység, köszönhetően az általuk megszokott oldalirányú testtartásnak helyzeti előnyből indult, ám ezt a végére sikerült a kajakos csapatnak kitartásával ledolgoznia!

 

Molnár Péter
Red Bull

 

A wakeboard újabb lelkes hívei közé lépett többek között Karen Fourneaux, Paksy Timi, Paty Melinda, Beé István, Edward McKeever, Foltán László, Gyertyános Gergely, Jevgeny Shuklin,Kozmann György, Molnár Péter, Nagy Péter!

 

81814-A-wakeboardos-kajak-kenu-csapat.jpg

Red Bull

Ajánló