Menü

2007.05.25.     Hozzászólás 0

noworks.hu

Pünkösd tengeri kajakokkal

Ha Pünkösd… akkor három nap. Három nap, amit a szabadban szeretnénk eltölteni. Földön, vízen, két keréken. A hosszú hétvégén a Balaton egyik talán legszebb részére csábítunk mindenkit, akit ideje, kedve engedi!

Badacsony, Szigliget, Bringa-Tengeri kajak-Megintpince...2007. május 26.-28.

 

Napsütés, szél, kajakozunk, lesz megint slackline, izomláz, nagyhegyek...

A Három napban csapatunk Badacsony, Szigliget és környékén szeretne csavarogni tengeri kajakokkal.  

A három nap alatt a bázisunk a badacsonyörsi kempingben lesz. Innen fogunk indulni, kajakozni. Két napot szeretnénk vízen tölteni és a három napból egyet, pedig bringával ólálkodnánk be a környező dombokat, borospincéket. A szombati estén (a sajkodihoz hasonlóan) szeretnénk bringával ellátogatni egy borospincébe… Csak a szokásos:)

A szállás jól felszerelt kempingben lesz, melegvízzel, főzési lehetőséggel, zuhannyal, bolttal, étteremmel.  

Részvételi díj: 17.900 Ft, mely tartalmazza a tengeri kajakok bérlését, vízhatlan ruhát, túravezetést, hajószállítást, a szállást a kempingben, a borkóstolást (8 féle bor). Étkezésről mindenki maga gondoskodik.

Találkozó: 2007. május 26. szombat, 9.30. Badacsonyörs, Balaton kemping.

Aki tud, hozzon magával bringát! Aki igényli, annak 2800 Ft ellenében tudunk kerékpárt biztosítani. Kérjük, hogy jelentkezéskor ezt feltétlenül jelezd.

Ha a vidám kis fehérrel és Borikáva jönnél erre is van lehetőség. 3000 ft a vidámjegy.

Minden résztvevő hozzon magával sátrat és camping felszerelést (hálózsák, derékalj, fejlámpa, kulacs, meleg ruha, tisztasági csomag... stb. )  Kérünk benneteket, hogy megfelelő öltözéket hozzatok magatokkal(meleg ruha)

Fontos!

Minden résztvevő hozzon magával fejlámpát, bringalámpát, piros villogót hátra és ha van otthon vagy a kocsiban zöld láthatósági mellény akkor azt is dobd be a zsákodba.Részvételi szándékotokat minél előbb jelezzétek az alábbi telefonszámon: 06-30-20-32- 404, 06-30- 911-81-35 vagy az info@tengerikajak.hu oldalon.

Jelentkezés a túrára!