Menü

2006.10.13.     Hozzászólás 0

Ingyenes kajak-tesztnap

Ezen a napon 10.00-18.00 óráig bárki ingyenesen próbálhatja ki a Magyarországon kapható tengeri és síkvízi kajakok szinte teljes repertoárját, pl.: Prion, Necky, Riot, RTM, Pörnyeszi, Wilderness, stb.
Néhány vadvízi creek hajóról is kiderül, hogyan fordulnak vissza eszkimóból, mekkora a felhajtóerejük, milyen a gyorsaságuk. A kajakshop.hu szervezésében így nagyszerû lehetõség nyílik a jármûvek összehasonlítására, illetve bárki egy helyen, egy napon megtalálhatja a neki legmegfelelõbb vízi jármûvet. Természetesen szakmai tanácsot és rengeteg személyes tapasztalatot is szállítanak a szervezõk.A megéhezett vendégeket mûködõ grillsütõvel várják a kajakshop.hu munkatársai - csak pár szelet pácolt húst kell hoznod magaddal. A kajakokat személyi igazolvány vagy útlevél leadásával, ingyenesen adják kölcsön. Szombati rossz idõ esetén vasárnapra ugrik a program.


FONTOS INFÓK:

Időpont: október 14. szombat
Esőnap: vasárnap
Helyszín: agárdi pop-strand
Infó telefonszám: 06-20/9 423-290


Plussz opciók


Ugyanezen a tesztnapon még két másik program is lesz. Az egyik egy Adria körüli vitorlásútról készült vetítés, a másik Hídvégi Üstös Pál élménybeszámolója az ultramaratoni Tisza-úszásáról. A program így aktív és passzív családi kirándulásra egyaránt kiváló célpont.


Ajánló