Menü

Hozzászólás 0

2008.07.05. Göd

Családi vízinap

Ez az esemény már lezajlott, ha aktuális programokat keresel klikk IDE!

Helyszín: Göd
Dátum: 2008.07.05. - 2008.07.05.

Elérhetőségek:

Családi vízinap - Kiírás

Családi vízinap

Gödön egy hajóba ül Wichmann Tamás és Pető Tibor

A Belépés Családostul programsorozat július 5-ei vízi programján a két egykori világklasszis is hajóba ül. Wichmann ezúttal evezővel, Pető pedig kenulapáttal bizonyíthatja vízbiztonságát Alsógödön, a Duna-parti strandon. A résztvevő családoknak a kilencszeres kenu világbajnok főztje lesz a jutalom, Pető Tibor pedig az evezés kulisszatitkait fogja megosztani. A programok délben kezdődnek.

A kenuzás iránt érdeklődők Horányi-szigeti túrára indulhatnak, vagy a Duna gödi szakaszán Wichmann Tamás 9-szeres kenu világbajnokkal gyakorolhatják a sportág fortélyait, olimpiai ezüstérmesünk vízre száll, főz és még zenél is a nap során. A kilátogató családok megismerkedhetnek az evezős sportággal, az ahhoz szükséges technikával, hajókkal is. A „kormányos” ezúttal Pető Tibor 2-szeres evezős világbajnok, olimpiai 5. helyezett lesz, aki hajóba ül az érdeklődőkkel, egyben tanítja az evezés technikáját. A programok közt a sárkányhajózást is ki lehet próbálni, 10-20 fős csapatok kelhetnek versenyre egymás ellen. A sétahajózás alkalmával az érdeklődők a Horányi-szigetet fogják megkerülni. A szabadban főtt étkeket Wichmann Tamás és az operaénekes Berkes János főszakácsok tálalják.

Na és, hogy hogyan forgatja Wichmann az evező-, Pető a kenulapátot – arról minden résztvevő megbizonyosodhat július 5-én, Alsógödön…
 
Bővebb információk: Wagner László főszervező (36 30) 668 85 45. 
A rendezvény-sorozat honlapja: www.belepescsaladostul.mlap.hu   

Családi vízinap - Nevezés

Helyszín: Göd
Dátum: 2008.07.05.

Elérhetőségek:

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.