Ingyen jégkorizás Bécsben Hír

Turizmus.com
2011/01/13
Ezerkétszáz pár előmelegített korcsolyacipő és több mint 6000 négyzetméternyi jégfelület várja a téli sport szerelmeseit Bécsben.
Hirdetés
A városháza előtti Jégálom január 20-án nyitja meg kapuit, ezen a napon mindenki ingyen korcsolyázhat.
 

Jégálom

  A Rathausplatz on 6000 négyzetméternyi összefüggő jégfelület , pazar fényjáték és a Radio Wien kívánságműsora gondoskodik a jó hangulatról. Az energia-utánpótlást hét gasztronómiai stand biztosítja forró ételekkel és italokkal.

 

Jégálom

 
A sportos kedvűeket 1200 pár előmelegített korcsolya várja 23-astól 52-es méretig, a legkisebbeknek pedig ingyen fejvédő is jár. A pályán esténként egyébként nagy curling-meccsek zajlanak. A 16. alkalommal felállított, folyamatosan megújuló pályavezetésű Jégálomra tavaly 650 ezren voltak kíváncsiak. Az idei év újdonsága, hogy megszakítás nélkül lehet elcsúszkálni a Városházától a Ringig. A nyitónapon, január 20-án mindenki ingyen veheti ki a részét a Jégálomból, ezután 6 Euro lesz az egész napos normál belépő. A jégpálya március 6-ig lesz nyitva.
 
Árak
 
Árak  
Megközelítés
A legkönnyebben tömegközlekedéssel közelíthető meg a jégpálya, a Lines 1 és D villamossal a Rathausplatz/Burgtheater megállóig, vagy a Lines 2-vel a Stadiongasse/Parlament megállóig. Az U2-es metroval a Rathaus megállóig. 
Megközelítés
Hirdetés