Indul a korcsolyaszezon!

doubledecker.hu
2013/10/25
Október 25-én nyílik az Arena Plaza Jégterasz
Hirdetés

Már jócskán őszbe, télbe fordult az időjárás, mégsem kell lemondanunk a mozgásról, bezárkóznunk a négy fal közé. Korcsolyákat, sapkát, sálat, kesztyűt bekészíteni, itt a korcsolyaszezon! Október 25-én este 6 órától ingyenes bulival nyitja meg kapuit az Arena Plaza Jégterasz!

Az Arena Plaza télen is gondol a szórakoztató, mozgalmas időtöltésre a vásárlás mellett! Évről évre egyre több lelkes korcsolyázó veszi birtokba a Jégteraszt – randizásra, baráti összejövetelekre, családi programokra, céges partikra, születésnapi rendezvényekre. Idén sem kell lemondani erről a vidám időtöltésről, ugyanis október 25-én újra megnyitja kapuit a bevásárlóközpont 1200 négyzetméteres szabadtéri korcsolyapályája, az Arena Plaza Jégterasz.

 

Felkészültek és lelkes kezdők is jöhetnek, hiszen ahogy eddig is, korcsolyakölcsönzési és -élezési lehetőség is rendelkezésre áll a jeges sport kedvelői számára. Az elmúlt években szezononként már 50 000 gyermek próbálta ki az Arena Plaza Jégteraszán a korcsolyázást. Kikapcsolódás és tanulás a legkisebbeknek: délelőttönként ovisok és iskolások egyaránt részt vehetnek a szervezett korcsolyaoktatásokon. A nagyobbak sem fognak unatkozni, hiszen esténként beindul a jégparti: 18 órától élőben zenélnek a DJ-k, hogy a korizás még örömtelibb legyen!

Négy hónapig nyitva áll az Arena Plaza Jégterasz. Ennyi idő alatt egy kis gyakorlással bárki a jégpálya ördögévé válhat!

 

Megközelítés: az Arena Plaza Jégteraszhoz a Kerepesi út felől a parkolóbejárat mellett, a plázából pedig a New Yorker áruházon keresztül juthatunk el.

Hirdetés