Virtuális játék sportrajongóknak! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/08/22
A Peking Manager egy újfajta, menedzser típusú játék azoknak, akik a sporttal szeretnek játszadozni, de ezen kívül olimpiai hírek és tudósítások is szerepelnek az Pekingmanager.com oldalon.

 címmel sportrajongóknak indított el egy virtuális játékot az Activity Group . A menedzserjátékon kívül olimpiai hírek és tudósítások is szerepelnek az oldalon, amely a T-Mobile márkaaktivitása.

Esélylatolgatásra buzdítja a Pekingmanager.com   a regisztrált felhasználókat, akik 300 kreditpontért vásárolhatnak meg különböző pontértékkel bíró, olimpiai győzelemre esélyes játékosokat, választásaikat pedig az események alakulásának megfelelően folyamatosan módosíthatják. Végül az olimpián elért helyezések tükrében eldől, hogy melyik „pekingmanagernek” voltak a legügyesebb sportolói, a helyes tippekért pedig nyeremények találnak gazdára.

A weboldalon a játékon kívül olimpiai hírek és tudósítások, valamint a sportolókról információk is szerepelnek. A Pekingmanager.com-ot a T-Mobile megbízásából a mobiltársaság BTL eseményeit gondozó Activity Group készítette. Egyébként ez az ügynökség felelt a T-Mobile júliusi Balaton Sound megjelenését népszerűsítő, játékos filmforgatásra buzdító tefilmedtenyarad.com oldalért is.

A mobiltársaság a virtuális világ mellett valós helyszínen, a Millenárison felállított T-Mobile Olimpiai Bázison is várja a szurkolókat.