Szigeti Sportvarázst a Margitszigeten

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/05/25
A Szigeti Sportvarázson ingyenesen bocsátanak a közönség rendelkezésére mindent, ami csak szükséges lehet a sportoláshoz – a pályáktól, a medencéktől kezdve a labdákig, a hajókig és valamennyi sportszerig mindent.
Hirdetés

Három nap családi öröm!
 
Budapest főváros június 5 és 7 között  már ötödik alkalommal rendezi meg a Szigeti Sportvarázst a Margitszigeten.
A Szigeti Sportvarázs egy vidám szórakoztató hétvége, ahol a család minden tagja – a kis gyerekektől a nagyszülőkig – talál magának értelmes és hasznos elfoglaltságot. A rendezvényen ingyenesen bocsátanak a közönség rendelkezésére mindent, ami csak szükséges lehet a sportoláshoz – a pályáktól, a medencéktől kezdve a labdákig, a hajókig és valamennyi sportszerig mindent. A versenyek mellett több színpadon megállás nélkül pörögnek a sport, tánc és egyéb bemutatók, az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadás zajlik, játékok folynak értékes nyereményekért. Mindenki mindent kipróbálhat, akár  versenyezhet is az egyéni vagy csapatsportokban, vagy hangulata szerint csak próbálkozhat, ismerkedhet a sportágakkal. A hangsúly a mozgás szükségességének felismerésén, a rendszeres sportolás megkedvelésén van.
Remélhetőleg idén is több tízezren kerekednek fel a három nap során, hogy részesei legyenek a sportolás, a közös sportolás semmivel sem összehasonlítható élményének.


"LÉGY BÜSZKE ARRA, HOGY A SPORT A BARÁTOD!"

 

A részletes program a www.szigetisportvarazs.hu weblapon található.

Hirdetés
Hirdetés