SQUASH:

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2006/01/12
Honi élversenyzőnk, Krajcsák Márk bizakodva várja a 2006-os esztendőt. Az Európa-bajnoki ötödik helyezett játékos sikeresnek ítéli az elmúlt évet, de tanulna hibáiból is. - Sikerült az elvárásaidnak megfelelően teljesíteni az elmúlt esztendőben? - Elégedett vagyok a 2005-ös évvel, nagyrészt elértem a kitűzött céljaimat. Meg kell azonban jegyeznem, hogy...

...a világranglistán nem sikerült annyit előrelépnem, mint amennyit szerettem volna. A cél a 60. hely környéke volt, de rengeteg a verseny, így nagyon nehéz előrejutni. A Világjátékokon legyőzött mexikói Galvez például már a legjobb ötvenben szerepel.
- Melyik volt számodra az év legkedvesebb versenye?
- Természetesen a duisburgi Világjátékokra emlékszem a legszívesebben, melyen sikerült kiemelkedően teljesítenem, kilencedik helyezést értem el. Jó érzéssel gondolok vissza a Hungarian Openre is.
- Az utóbbi időben egy profibb szemléletű magyar válogatott formálódik. Mit jelent ez Számodra?
- A sportágnak és persze nekünk, versenyzőknek is hatalmas előrelépési lehetőséget jelentene, ha sikerülne a legjobb tíz csapat közé verekednünk magunkat a soron következő csapat Európa-bajnokságon. A válogatottnak ez a célja, szerintem nem járunk rossz úton.
- Idén egyéni kontinensviadalt rendez hazánk. Hogyan készülsz erre a versenyre?
- Az Európa-bajnokság különlegesen fontos számomra. Amellett, hogy Eb-ről beszélünk, még hazai közönség előtt is játszhatok majd, ami mindig kihozza belőlem a maximumot. Szeretnék dobogón állni!

Forrás: www.squash.hu
Hirdetés