Programajánló

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/06/04
Töltsd aktívan a hétvégét! Akár túrázni, kerékpározni, futni, fitneszezni vágysz, vagy új sportágakat szeretnél megismerni, a mostani hétvégén biztos találsz számodra megfelelő eseményt, akár egyedül, akár családdal vagy barátokkal mennél.
Hirdetés

E heti programajánlónkat interaktív módon kezdjük. Gondolj egy sportra, amit szívesen kipróbálnál a hétvégén és a következő mondatban már meg is mondjuk Neked, hogy hova érdemes elmenned...

MOST GONDOLJ...

kb. 90%-ban biztos, hogy a Margitszigeten megrendezendő Szigeti Sportvarázson megtalálod azt, amire gondoltál. Vízi-, szárazföldi és kétéltű sportok, labdasportok ,kerékpáros, fitness és wellness programok,  vízilabda, műugrás, búvárkodás, evezés, kajak-kenu, röplabda, petanque, kézilabda, asztalitenisz, sakk, íjászat, futásíjászat, gumiasztal, nordic walking, bírkózás, tollaslabda, falmászás, kitesurf, vadvízi evezés ésatöbbi, ésatöbbi. És ezt szorozd meg legalább kettővel.

 

Persze lehet, hogy Téged kifejezetten a hegyikerékpározás érdekel? Akkor irány a Crosskovácsi, ahol összemérheted tudásod a legjobbakkal is, de akár válogathatsz is az erődnek megfelelő versenytípusokból is.

 

Budapesttől mindössze 269 kilométerre található a 2024 méteres Chopok. Tudtad, hogy egy 4-6 órás, 10 kilométeres túra alkalmával akár a csúcsra is feljuthatsz? Hidd el, felejthetetlen élmény, mi kipróbáltuk. A Chopok csúcsára felmenni nem igényel semmiféle képzettséget, egyszerűen csak némi kondit. Nézd meg túraajánlónkat!

 

És végül, de nem utolsó sorban egy kilnec napos kerékpártúrára szeretnénk felhívni a figyelmed. Regensbur-Linz, kilencnapos kerékpártúra hét kerékpáros nappal, szinte végig nagyszerű kerékpáros úttal. Próbáld ki milyen érzés olyan tájon tekerni, ahol a kerékpáros közlekedést komolyan veszik! Ajánljuk minden kerékpárosnak: kezdőknek, haladóknak, természet imádóknak, de különösen a történelem és a szép tájak szerelmeseinek.

Még több eseményért nézd rendszeresen eseménynaptárunkat!

Hirdetés
Hirdetés