Krajcsák Márk Athénban versenyez, majd Nicollal edz

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2005/10/20
A magyar ranglista vezetője a 10 ezer dollár összdíjazású PSA-tornán a főtáblára került, de nem lesz könnyű dolga a világranglista 44. helyén tanyázó angol Ben Garner ellen. A torna első kiemeltje az egyiptomi Hisham Mohd Ashour. A verseny kedden a kvalifikációkkal kezdődik, és vasárnap fejeződik be.

Márk athéni túrája után nem sokkal újra elutazik: november 1. és 10. között ugyanis a világ talán leghíresebb játékosával, az angol Peter Nicollal edzőtáborozik a magyar bajnok. A közös gyakrolás alkalmával pedig két alkalommal is lehetőséget kap arra, hogy bizonyítson angol csapatának, először 2-án, majd 9-én.
A helyszín Pontefract lesz, amely a fallabdázók körében a világ legismertebb városa. Krajcsák nem akármilyen társaságba került, olyan nevekkel fog itt együtt edzeni, mint Peter Nicol, James Willstrop, Lee Beachill vagy Ong Beng Hee. Az edzéseket a Magyarországon is járt Malcolm Willstrop tartja majd.
Peter Nicol a júliusi dusiburgi Világjátékok alatt vetette fel Krajcsáknak, hogy lenne hely számára az általa irányított csapatban. Márk persze örömmel vette a lehetőséget, melynek első állomása ez az edzőtábor.

Forrás: www.squash.hu
Hirdetés