Kihívott ellenfelem ezúttal Ong Beng Hee volt

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2005/10/03
Krajcsák Márk ismét kemény ellenfelet választott magának a soron következő edzőmeccséhez! "Tegnap délután Malcolm Willstrop okítása után lehetőségem volt a maláj bajnok, Ong Beng Hee-vel játszani. A világranglista 19. helyén álló klasszis kifejezetten olyan ütemben és taktikával játszik, ami fekszik nekem, ezért is esett rá a választásom. Kiváncsi voltam, mire vagyok képes egy top huszas játékos ellen. Az első két szettet rövidítésben, de meg tudtam nyerni, nagyon szoros és kiélezett csatában."

A harmadik játszában elhúzott ellenfelem, sikerült visszakapaszkodnom, de a szett végére elfogyott az erőm, és ő tudott érvényesülni. A negyedik kísértetiesen hasonlított az előzőre, itt is szoros csatában, de vesztettem, ezzel egyenlített a maláj, sőt megfordította a mérkőzést annak ellenére, hogy 2 meccslabdám is volt. 13/11-re vesztettem el a döntő játszmát, de ennek ellenére örülök, mert jó teljesítményt nyújtottam. Beng Hee azt mondta a mérkőzést követően, hogy magasabb ritmusban játszom, mint ő, emiatt a meccs végére teljesen elfáradt, de olyan helyzeteket hibázok el, amiket nem lenne szabad. Ezért egy-egy fárasztó labdamenet után visszaengedem a játékba, pár könnyű labdamenetet követően pedig visszanyeri erejét és még nehezebb dolgom van ilyenkor. Ennek köszönhető, hogy fordítani tudott.
Következő hónapban lesz alkalmam visszavágni egy edzőmeccs erejéig mindenképpen, amikor is Angliában leszek egy 10 napos edzőtáborban, januárban pedig, ha sikerül összehozni, Magyarországra látogat egy hétre.

Forrás: www.krajcsakmark.hu
Hirdetés