Ívtöltésért cipő, kulacs

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2000/04/23
Válaszolj túrázási szokásaiddal kapcsolatos kérdéseinkre és ha Te vagy a szerencsés, kedvedre válogathatsz FiveTen cipők közül, vagy kapsz egy thermo kulacsot.

 

Töltsd ki az alábbi kérdőívet legkésőbb 2012. április 30-a éjfélig és ha Te vagy a szerencsés, akit kisorsolunk, Tiéd lehet álmaid FiveTen cipője, melyet Te magad választasz ki a trexpert kínálatából (legyen az bringás, mászós, túrás, canyoningos vagy utcai). Második nyertesünk Nalgene Thermo kulacsból hűtheti, vagy fűtheti magát akkor és amikor csak jólesik.

  

 

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool.

 

 

Játékszabályzat

1. A nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi, Magyarországon jogszerűen tartózkodó, 14 éven felüli természetes személy vehet részt, aki nem esik a 9. pontban meghatározott személyek körébe (továbbiakban: Játékos), és aki a Játék időtartama alatt kitölti a kérdőívet és megadja a nevét, e-mail címét és postai címét. (továbbiakban: Pályázat).

2. A beérkezett regisztrációkat szűrjük, egy személytől csak egyetlen regisztrációt fogadunk el.

3. A játék szervezője a Mozgásvilág Kft (1119 Budapest, Gerezd utca 4.).

4. A játékra regisztrálni 2012. április 20-tól 2012. április 30-a éjfélig lehet.

5. A sorsolásra 2012. május 2-án kerül sor a Mozgásvilág Kft. irodájában (1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 67.), melynek keretében kisorsolásra kerülnek a játékra jelentkezők közül a nyertes(ek). A sorsolást a random.org véletlenszám generátor weboldal segítségével végezzük.

6. A nyertes(ek) nevei a www.mozgasvilag.hu oldalon egy hónapon keresztül látható lesz. A nyerteseket a sorsolás eredményéről és a nyeremény átvételének / felhasználásának módjáról a Mozgásvilág Kft. e-mailben értesíti.

7. A nyereményeket a Big Mana Kft. (1026 Budapest, Bimbó út 127/C.) biztosítja.

8. A Játékból ki vannak zárva Mozgásvilág Kft. és nyereményeket biztosító cégek dolgozói és ezen személyek Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

9. Mozgásvilág Kft. a résztvevő adatait, a nyereményjátékban foglalt kötelezettségeinek teljesítéséhez használja fel. A játékban részt vevők feltétel nélkül beleegyeznek abba, hogy személyes adataik (név, cím, telefonszám, e-mail cím) Mozgásvilág Kft. adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervezők és a Nyeremények Biztosítóiminden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassák. Az adatszolgáltatás önkéntes.

10. Azon Játékos számára, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló információkkal, hírlevelekkel megkeressék, adatai törléséhez, illetve a leiratkozáshoz a szervezők a megfelelő lehetőségeket biztosítják.

A játékkal kapcsolatos bármilyen kérdést emailben az info@mozgasvilag.hu e-mail címre várunk.

Hirdetés