Itt a nyár? – Lovas- és kalandtábor gyerekeknek

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/04/17
Közeledik a vakáció, és nincsenek még tervek a szünidőre? A srácok imádják a természetet és az állatokat? Értelmes, mégis élvezetes nyári programot keresel nekik? Irány a pilismaróti lovas- és kalandtábor!
Hirdetés

 Nincs is jobb, mint egy friss levegőn, hegyek között eltöltött hét, távol a város zajától és forgatagától, a Dunakanyar csodálatos tájain … hát még ha azt a hetet aktívan töltheti el a gyerkőc: lovaglás és lovas játékok (kezdő a kisfiú/kisleány? Nem számít! Az oktatás az alapoknál kezdődik, emellett természetesen van haladó szint is); úszással egybekötött pancsolás az üdülő saját úszómedencéjében; aztán egy kis foci, röpi, tollas vagy pingpong; majd pihenés gyanánt egy kis kézműveskedés… jól hangzik, igaz? Jó, jó, de mindezt folyamatosan egy héten át? – hallom a kérdést. Természetesen nem!

Akad még a tarsolyban kalandos gyalogtúra a Pilisben és a Börzsönyben, egy kis néptáncoktatás, ügyességi és műveltségi vetélkedők, ismerkedés a párbajtőr alapjaival, erdei akadálypálya kötéltechnikai feladatokkal… ugye, hogy így még jobban hangzik a dolog? 

 

Az egész napos programokat természetesen az elmaradhatatlan tábortűz és szalonnasütés zárja, ahol a napközbeni kulturális programok élményeinek megvitatására is lehetőség van. Hogy mik is ezek? Hajókirándulás Esztergomba, a Bazilika és a Duna Múzeum megtekintése, valamint kalandtúra a Visegrádi várba.

A szállás hangulatos faházban, öt ágyas szobákban lesz, az étkezés pedig napi háromszori az üdülő területén lévő étteremben.

 

Ha gyermeked él-hal a mozgásért (vagy szeretnéd, hogy ezt tegye), szeret lovagolni, úszni vagy kirándulni, és te is azon vagy, hogy ne otthon, a négy fal között töltse a vakációt, hanem fantasztikus élményekkel tele, csillogó szemmel meséljen neked az egy hét alatt tapasztalt „csodákról”, feltétlenül ajánljuk üdítő nyári programként a lovas- és kalandtábort!

 

A tábort az Aranypatkó Lovas Egylet szervezi 9-12 éves gyermekek számára Pilismaróton, a Duna-Liget Üdülőben, július 27-től augusztus 2-ig. További információ kérhető Partics Katalinnál (06 70 363-1553), vagy Partics Krisztinánál (06 70 708-9111), valamint a www.aranypatkolovarda.hu-n.

 

 Lovastábor kiírás - nyomtatható változat... 

 

Maulik Nikolett - Mozgásvilág.hu

Hirdetés
Hirdetés