Moments nyereményjáték - Finom energiapótlás futás mellé

Moments nyereményjáték - Finom energiapótlás futás mellé

Mozgásvilág
Mozgásvilág, Támogatott tartalom
Mozgásvilág, Támogatott tartalom
2021/04/26
Legyen nálad edzés közben is a szükséges energia. Moments ajándékcsomagot sorsoltunk!

Éhes futó nem jó futó

Általánosságban elmondható, hogy üres gyomorral nem célszerű edzeni. Ennek fényében két fő vonalon érdemes próbálkozni. Vagy jóval edzés előtt (2-3 órával) iktassunk be egy jól összeállított nagyobb étkezést vagy, ha erre nincs mód (márpedig ilyen sokszor fordul elő) akkor kb. 30 perccel a futás megkezdése előtt együnk kisebb mennyiséget olyasvalamiből, ami könnyű, könnyen emészthető, mégis hosszabb távon energiával látja el a szervezetet. Röviddel az edzés előtt így tökéletes választás lehet kedvenc Moments ostyaszeletünk.

Finom energiapótlás futás mellé-5
Legyen nálad a szükséges energia
Finom energiapótlás futás mellé-5

Nemcsak futás előtt, hanem futás után is biztosítja a szükséges energiát

Az, hogy mikor és mit célszerű enni a futás után, nagyban függ az elvégzett edzés intenzitásától. Minél intenzívebb edzést végeztünk, a testünk annál inkább az izmokban és a májban raktározott glikogénraktárakból fedezte az energiaszükségletet és nagy mennyiségű szénhidrátra van szüksége ezek újratöltéséhez.

Egy Moments ostyaszelet körülbelül 50g szénhidrátot tartalmaz, amely az intenzív futás után szuperül pótolja a felhasznált energiát. Ha izomépítés célzattal futunk, jó ha a megfelelő szénhidrát mennyiséget már 15-20 perccel az edzés után el tudjuk fogyasztani, ezért célszerű magunkkal vinni az energiapótlásra szánt snackünket.

Finom energiapótlás futás mellé-4
Színt visz a sportos hétköznapokba
Finom energiapótlás futás mellé-4

Moments ostyaszeletek

Tudtad, hogy a Moments ostyaszeletekkel most megújult csomagolásban találkozhatsz a boltokban? A modern, fém fóliás csomagolás új, egységes színe a piros lett, amely a vitalitást, a lendületet és az erőt képviseli. Már első pillantásra is igazi energiabombaként hat és még meg sem kóstoltad! Válaszd ki és motiváld magad a kedvenc ízesítésű Moments ostyáddal és érd el a futásban kitűzött céljaidat!

Vigyél magaddal te is a következő futásod mellé egy Moments szeletet, meglátod, színt fog vinni a sportos hétköznapokba!

Finom energiapótlás futás mellé-3
Öt különböző íz
Finom energiapótlás futás mellé-3

Sorsolás

A szerencsés nyertes: Kovácsné Erzsi

Játékszabályzathoz klikk ide...

Hirdetés