Élményvakáció Noszvajon 6-15 éves gyerekeknek

Altura
Altura
2010/05/01
Felejthetetlen falusi élményekre vágyó gyerekeket várunk 2010 nyarán Noszvajra, a Bükk-hegység egyik legszebb fekvésű falujába.
Hirdetés

Speciális ajánlat: A helyszín klímája kifejezetten javasolt légzőszervi betegségben szenvedő gyerekeknek, jó a hatása asztmatikus tünetekre.Bentlakásos és napközis táborozásra is van lehetőség.

Táborunkkal szeretnénk megidézni a vidéki nagymamánál töltött nyaralások hangulatát.

 

 

Egy keretjátékba ágyazottan tematikus napokon ismerkednek a gyerekek a vidék életével, a helyi élővilággal, műemlékeivel, kincseivel, a faluban élő hagyományokkal, miközben játszanak, kirándulnak, tevékenykednek, jól érzik magukat. Egyszerre maximum 20 gyerek pihen nálunk, így minden gyerek maximális személyes figyelmet kap.

A keretjáték lényege, hogy a gyerekek 5 fős csapatokban pontszerzéssel elérjék a táborozás végén a „főjutalmat”- persze, senki sem tér haza üres kézzel. (Mindent nem árulunk el, legyen meglepetés is)

 

 

Táboroztatók: A tábort pedagógus szakemberek vezetik fiatal segítőkkel. Természetesen éjszakai ügyeletet tartunk.

A tábor helyszíne: Noszvaj egyik kedvelt falusi szálláshelye, 25 férőhellyel, nagy udvarral, nagy fedett terekkel a kinti programokhoz. A gyerekek szállása 3-4 ágyas szobákban lesz. Címe: Noszvaj, József A. út 10.

A tábor ára: 31.500 Ft
Testvérek együttes jelentkezése esetén a kedvezmény: 5000.- Ft/ 2 gyerek
Érdemes elhívni a szomszédot, barátot, mert minden „hozott” táborlakó után 1000 -  1000 Ft-ot jóváírunk mindkét gyereknek.
Napközis ár: 3500 Ft/nap + kiszállítás rendelhető (Az ár tartalmazza: 5 éjszaka szállást, teljes ellátást, belépőket, lovas programokat, foglalkozások anyagszükségletét, lebonyolítását, 1 buszozás útiköltségét a táborozás programján belül, jutalmakat. Az ár nem tartalmaz: Oda- és visszaút költségét, a programban meg nem jelölt étkezéseket)

A tábor részletes programja

 

Jelentkezés: jelentkezési lap kitöltésével, illetve ha kérdés merülne fel, akkor e-mailben, telefonon lehet tőlünk kérdezni, és természetesen ezeken a csatornákon keresztül is lehet jelentkezni.

Elérhetőségünk:
info@altura.hu
+36303107033

Hirdetés
Hirdetés