Edzésnapló- Edzésterv készítés/beállítás

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2001/07/12
 

80878-edzestervek_menupont.jpg
80878-edzestervek_menupont.jpg

Az "Edzés felvitel" fejezetben említettük a jövőbeli dátumra felvitt edzések, vagyis tervezett edzések rögzítését. Az edzésnaplóban lehetőség van ezeknek a tervezett edzéseknek ömlesztett létrehozására, amivel egy komplett edzéstervet tudunk létrehozni. Az edzésterv nem más, mint több, egymás után meghatározott sorrendben és sűrűségben következő edzések listája. A létrehozott edzéstervet tehát kedved szerint importálhatod az év bármelyik időszakára.

 

1.
Az Edzésterveim menüpont alatt alapesetben üres lista fogad. Ha már hoztam létre ezelőtt edzésterveket, akkor azok jelennek meg egymás alatt. Kattintsunk az "Új edzésterv" ikonra!

80878-uj-edzesterv.jpg
80878-uj-edzesterv.jpg

 

2.
Első lépésben válasszuk ki az edzésterv sportágát (az edzésterv sportága nem befolyásolja a beállítható edzések sportágát, pl.: kajak-kenu edzéstervben szerepelhet futás, úszás, testépítés, stb.), adjunk neki nevet és válasszuk ki a nehézségét.
Állítsuk be a hetek számát az alsó linkek segítségével, majd nyomjunk a mentés gombra.

80878-hetekmegadasa.jpg
80878-hetekmegadasa.jpg

 

3.
A sorszámozott napoknál megjelnik az "új edzés" link. Hasonlóan az
edzés felviteléhez, hozzuk létre az edzésterv tervezett edzéseit. Ha mindennel kész vagyunk, nyomjuk meg a "Mentés" gombot.

80878-ujedzeselem.jpg
80878-ujedzeselem.jpg

 

4.
Miután létrehoztunk egy edzéstervet, már beimportálhatjuk azt a saját edzésnaplónkba. Ehhez nyissuk meg az edzésterveim listát, majd kattintsunk az importálandó edzésterv melletti "import" linkre.

80878-import.jpg
80878-import.jpg

Adjuk meg az edzésterv első edzésének dátumát, majd nyomjunk az importálás gombra!
80878-importdatum.jpg
80878-importdatum.jpg

Ezek után az Edzésnaplóban már látszani fognak a tervezett edzések.

 

Edzéstervet készíthetsz saját magadnak is, de edzők segítségét is kérheted. Erről a lehetőségről bővebben az "Edző-Tanítvány" fejezetben olvashatsz.

Hirdetés